Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je vama u Hrvatskoj najveći problem to što nije prošao Čović na izborima u BiH, onda blago vama.....
pa kakav je problem oko toga. pomaže te ih sa putovnicama.Hdz je jedna lukava bezobrazna pljačkaška sekta koja ne čuje drugog jer ne želi ni da vidi.hdz ugodni strah u bosanske Hrvate i dovodi ih u vrlo neugodan položaj. što se tiče ugroženosti mislim da su svi ugroženi.musl. Srbi i Hrvati. vi ćete nama pomoći ako nas ostavite na miru. hvala.
Nije sporno da je Čović mafijaš i protuha. Ali Hrvati u BiH nemaju izbora kao Srbi ili Bošnjaci. Okupljaju se oko HDZa i HNSa bi uopce bili primjeceni. Po logici, pa neka je i lopov ali je naš. Bosnjacko nametanje Komsica nije rjesenje. To je povecalo strah medju Hrvatima i dovelo do jos vece homogenizacije. To samo učvršćuje Čovićevu poziciju i ubija svaku alternativu među Hrvatima u BiH
Boli nas milokliz za vase nebuloze!:)))
Samo ne popuštati pred bošnjačkim političkim napadima i ustrajati u borbi za politička prava Hrvata u BiH.
ma ja zato skreni rijeku za uzpeovca covica i daj vodu hrvatskoj iz buskog jezera za dzaba a vi ga skutori glabajte jer ste stoka nepismena rece HDZ iz obje drzave i ode na egzoticno putovanje o trosku pucanstva !:))
@lale gator Kakvu rijeku? Vidi se da nisi nikad bio na Radobolji pa ne znaš o čemu pričaš. A što se tiče Buškoh blata Hrvatska plaća Livnu naknadu za korištenje akumulacije ali vi bi htjeli da novac ide u Sarajevo a taj film nećete gledati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjaci su glup narod, da su zivjeli pored iole ozbiljnije nacije poput Nijemaca i Spanaca danas bi ljubili crkvena vrata. Ali posto se radi o krezubim hrvatima i vlasima, takvo sta se nikad nije desilo, zato sto ni susjedi nemaju gram mozga.
dje si genijeeeee bahahahaha jesul stigle pomije ?buhahahaha
S ovima treba onako kakò to radi EU - na ignore... nek kmece Nailovoj materi
MISLIM DA BIH TREBA UPUTITI NOTU HRVATSKOJ
Pa normalno da im je od nacionalnog interesa kad i dan danas teze da podijele Bosnu sa Srbima kao sto su i 90ih tezili. Nista novo. Budi pametan Bosnjo, ne dozvoli da te zadesi opet ista sudbina :)
Hrvatska zaboravlja da im je glavni grad Brysel a ne zagreb i hdz
Ovdje migranti samo trebaju strpljenja, još će ih se loviti da ostanu u BiH, Srbiji i Hrvatskoj kako nebi utekli a da nasele prazne stanove , kuće , vikendice ...sve će im država dati samo da ostanu jer u ovoj zemlji nitko više osim političara i nas komentatora sa klixsa neće ostati...
to je stvar države BiH, odyebaus miki maus
upalila se škutoradijaa
Jedan veoma pametan covjek je jednom rekao: Srbi i Hrvati su balega preko koje je presao tocako i podjelio ih na dvoje.
U originalu?? haha! Ako smo se mi poturcili kako to vi niste? Ili mozda mi nikad nismo bili jedan narod? Da nismo mozda se mi "poturcili" upravo zbog vas i vaseg vlashkog divljanja po Bosni i zla iz Vatikana koji je slao zlotvore da proganja heretike u Bosni?
Evo sad lupetaju TV na Hrvatskom jeziku,et pa ja nemogu Večerni list čitat.Na svakoj stranici Čović kao Kim u Sjevernoj Koreji...
A je li to toliko lijepo u BiH da mi imamo ovoliko migranata iz Hrvacke, nekih 300 tisuća. Pa ja bih se vratio u Hrvacku ak je već takva majorizacija nesnošljiva, neće me neke Bosanćine zajjebavat! 😆