Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sedmicno mozes procitat kako su u sarajevu građani zajedno savladali lopova ili razbojnika i predali gsa muriji, a u BL građani pomazu kriminalcu i napadaju muriju. ?!?! WTF?
...'malo' ih prenijelo ;-))
Narod je to od čojstva i junaštva hehhehehehehehhehheh
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ko kad im je policija korumpirana vise nego lopovi
jes
Ne bih pretjerivao i izjednačavao ove goste kafane koji su očito bliski sa D.J. (1992., poznat policiji od ranije) i koji koriste istu kafanu kao i on sa građanima.
šta drugo očekivati na teritoriji gdje silovatelji,masovne ubice,piromani,pljačkaši hodaju slobodni i još se nazivaju borcima za republiku srpsku,dobijaju ordenja,popovi ih pršću sa onom žabokrečinom,ma daj,sve na hrpu i zapaliti ko adolf židove
Hahaha, i ova policija pustila da ih rulja čerupa? :))))
Ma ovo u BiH sve naopako
Gshsjsjs
Stvarno me interesuje kako Mup RS planira da uspostavi red i autoritet u Republici Srpskoj posle nezavisnosti, kad trenutno dozvoljavaju da im se ovakve stvari dogode.
Drzava, svakako da je RS dosta sigurnija i uredjenija od Federacije, ali nece se valjda RS zauvek sa njima porediti, postoje mnogo bolji primeri.
U Miloradovom toru ništa novo.
Nije ni u vas bolje.
Jeste bolje, ali to nije tema. Doduše, nije bolje zbog vlasti nego zbog historijskih i kulturnih aferima iz prošlosti. Mi i dalje pomalo živimo od stare slave, nisu nas još dotukli kriminalci izetbegovići, zukići, sarajlići, čengići i ostala sitna stoka koja je isplivala nakon rata. Došlo ti je vrijeme loših đaka, lopova i seljaka, prijatelju moj.
pravo srpski napasti kad je troduplo vise, cijeli svijet gleda sramotu kako 20 delija udara dva nenaoruzana purgera palicama a hrvat im govori odozdo umrite srbi, svaka cast momku popisao ih je momacki
AHAHA nije klix objavio o tabananju bbb, kada su spremali sacekusu nad delijama, pa su se malo zayebali. I sta kazes popisao se momacki, pre bi rekao da je krv pisao.
hahaha pa to je to cuveno srpsko junastvo njih dvadeset naoruzani napravili sacekusu dvojici i to vam rekao umrite srbi iako ste ga okruzili palicama i nozevima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Meni je Ljubica praaavo sumnjiva. Vise nego Damir.
Ništa novo da zločinci zločinca štite, to samo u RS ima :)))))
U Federaciji je inače bolja situacija, ajd ne rise, 95% vijesti crna hronika. U k*rcu smo svi zajedno.
Jesil ti glup ili šta??Govorim o zaštiti zločinca u ovom slučaju lopova mamlaze!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šta đikani znaju šta je pravda i pravo.
@Yolo U Državi BiH ne mogu jer vidiš da su uhapšeni, možda u Srbiji mogu. Druže glup si do bola