Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa cilj je samo da se blokira dom naroda fbih da se ne mogu usvijit oporezivanje kladionica. tako legitimni predstavnici izvlace milijarde od gradjana. nije im problem ni Schmita kupit
Hajde gremline sjaši... Dosta je bilo tvog fašizma
cega se lik dosjetio
Božo, Božo,sta bi od onakvog dobrog doktora,humaniste i Sarajlije.Sto to sebi uraditi Božo.
Kakva pogan generalno živi na ovim prostorima najbolje pokazuje to što odluke iste institucije jedan dan tumače kao zakonsku, opravdanu, a drugi dan je to politička institucija, glupi članovi itd. Bolest...
Evo Šicera!!!
Doktor Mengele.
Ako Božo Ljubić ne daj Bože umre, automatski presuda koja je donesena po njegovoj tužbi više neće biti validna. Bošnjaci treba samo malo da se strpe, i neće biti sudskog osnova da se izborni zakon dira po toj presudi.
Suveren moze da ukine ustav I proglasi diktaturu. Medjutim Suveren BiH se deklarisao kao demokratama I vlast se bira na demokratskim izborima A BIRAJU JE NJEGOVI PODANICI PRIPADNICI NJEGOVE NACIJE (, koju cine razna plemena, grupe I manjne) Prema tome Nacija bira vlast a ne narodi, grupe it'd. Time se stiti natkrovljujuci interes Suverena.
Gremlin
Božo ....ja mislio ti ukopan u Uzarićim!
Ovu dalabu i nacinalistu nema potrebe komentarisat
Ne znam šta hoće naše komšije Hrvati? U svakoj zemlji Evropske unije bili bi manjina i ništa ne bi odlučivali ,samo u BiH vladaju i nikad zadovoljni.
Upravo suprotno konju jedan( da mi konji oproste) Hrvati imaju svoje politicke predstavnike u EU Parlamentu i ne mize se bez njih donijeti niti jedan zakon!
Bošnjaci su zaštitili EU da im pred Zagrebom nije Rusija,a sada se oni svete onima koji su ih zaštitili.Šta da su Bošnjaci birali drugačije.
Svakako se ne postuju odluke visokog predstavnika kao ni zakoni koje je donio, velicaju se zlocinci u hrbih i rs, tako kad se pocne sve postovati onda legitimno ostalo
Ljubic crkveni legitimni mis je nesto rekal