Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću. Napokon da imamo čovjeka koji nas može sve okupiti za iste ciljeve. Mustafa Cerić je bio razbijac BOŠNJAKA i ponašao se kao adolescent.
cestitas Kavazovicu sto okuplja bosnjake , a ti razbijas cinjenicom da pricas lose o jednom od njih sa slike, koji stoji pored Kavazovica...nesto mi kontroadiktorno ponasanje i izjava
Imamo strasno mnogo lidera...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bravo za sastanak...a slijedeći nek bude na temu nepotizam i korupcija u Bošnjaka. Pa da vidimo koliko će ih se odazvati...
Nabijem ove seljake sve ijednog na moj Tuzlanski k...., jbm vam mater seljacku ne mogu vas ocima gledat, ljakse do ljakse, i ove seljake sa brda sto su vas birali isto na moj Tuzlanski vas nabijem, poje.... se izmedu sebe i nek budu opet samo Begovi i niihove familije kao nekad, jbm vam klicu seljacku, mrs u stale mamu vam jbm Pa zar ima jos budala koji ne kontaju da je ovaj Kavazovic isto govno samo drugo pakovanje, nema ba ovaj nas narod je stado ovaca, nakon izbora samo bleje i duvaju ga ovim ljaksama
WTF Izetbegović? Cikotić? Mustafa Cerić? Jbg, mogli su još potpisati Šemso Mehmedović i Dževad Mlaćo pa da vic bude potpun i da Kožo nazove Dežulovica u dva ujutro!
Bagra nepismena uz kravu odgojena, gori su od terorista
Krajnje čudan izbor "lidera". Od sjajnih intelektualaca i ljudi do osoba vrlo upitnog morala. Pa ovaj Kulosman je uhapsen zajedno sa Budimirom, te su čak prezentirani i snimci njegovog razgovora o namještanju pomilovanja i sad bi trebao da bude bošnjački lider. Po čemu? Hasan Cengić da nema BiH i islamskog svijeta ne ne se imao kuda kretati, jer je na svim relevantnim crnim listama. Sigurno ne zbog islamofobije na Zapadu, koje, naravno, ima na pretek. Da ne pričam o beznačajnim imenima poput Amera Jerlagica ili Dzenana Đonlagica. Čime su oni zaslužili poziv? Ne želim ni da pominjem onoga koji je prije par godina angažirao Press Rijaseta da piše ogavna saopćenju protiv profesora Resida Hafizovica kada je napisao tekst " Oni dolaze po našu djecu" u kojemu je argumentirano pisao o opasnostima od onih koji po Bosni promoviraju tumačenja Islama koja nemaju nikakve veze sa bilo kojim priznatim mezhebom u islamu. Očito je da je Reis Kavazovic morao pristati na izbor lidera, koji to nisu
Tur. BOS = prazno "Bošnjak" = turska rugalica za bosanske muslimane, tj. Bosance muslimane; "Bošnjak" = ništa. Više vidjeti u knjizi "Legenda o Ali-paši" Envera Čolakovića (Znanje, Zagreb 1970)
jedini Radoncic nije podpisao......
ni Haris Silajdzic
bošnjaci vazda nake izjave donose al ne rade ništa konkretno, dokazano već toliko puta
Ok, ae sada u Maocu i ostale vukoebine hapsite ako ste protiv terorizma...
Vidite da ima jos muslica koji ne osudjuju nasilni extremizam...
Kao osoba koja je citala razna pravdanja terorizma kroz godine smatram da je ovo pozitivan korak, bez obzira sto ne volim gotovo nijednog potpisnika. Oni imaju utjecaj na tipicnog Bosnju, i bolje je da osude nego da ćute.
Bakir Izetbegović (bošnjački član Predsjedništva BiH i predsjednik SDA), Šefik Džaferović (drugi zamjenik predsjedavajućeg PD PSBiH), Safet Softić (zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda PS BiH), Husejn Smajić (zamjenik reisu-l-uleme), Hasan Čengić( predsjednik Sabora IZ u BiH), Denis Zvizdić (predsjedavajući Vijeća ministara BiH), Melika Mahmutbegović (potpredsjednica FBiH), Hilmo Neimarlija (profesor FIN-a u Sarajevu), Mustafa Cerić (predsjednik Svjetskog bošnjačkog kongresa), Ejup Ganić (bivši predsjednik FBiH), Haris Silajdžić (bivši član Predsjedništva BiH), Halid Genjac (šef Kluba Bošnjaka u Domu naroda PSBiH), Beriz Belkić (član Predsjedništva SBiH), Fadil Novalić (premijer Federacije BiH), Ramiz Salkić (potpredsjednik RS-a), Fikret Karčić (profesor FIN-a u Sarajevu), Razim Čolić (direktor Uprave za vanjske poslove i dijasporu IZ u BiH), Enes Karić (profesor na FIN-u u Sarajevu), Nedžad Mulabegović (Preporod), Enes Ljevaković ... OVI POTPISANI NISU MOJI LIDERI. NEZNAM čiji su!
Vrlo dobra izjava, pazljivo izbalansirana i dotice sva bitna pitanja u BiH kakva je danas. Islam BH muslimana, koji je tako prirodno bio navezan na najvise vrijednosti europskog humanizma i renesanse, unistavaju nekakvi prasinari iz arapskih pustinja koji su se potpuno izopacili od para koje dobiju od nafte i koji ne prezaju pred unistenjem drugih muslimana ne trepnuvsi samo da bi zadrzali svoju moc i utjecaj. Ti i takvi americki klauni, koji bosanskim muslimanima nisu ni do koljena i nikad ne bi ni mogli biti, cak i da im daju sve pare ovoga svijeta, takvi odredjuju tko je dobar musliman a tko ne. Zalosno! Izjava je dosla koju godinu prekasno, ali bolje ikad nego nikad. Cestitke jos jednom! Cestitke Bosnjackim liderima za hrabrost i mudrost! Bilo je vrijeme.
Šta je ovo? Neka građanska inicijativa ili antiteroristička NVO? Hoće li biti peticija kod Katedrale, pa da i mi potpišemo?
Oksimoron je reći "38 lidera".. I nije ih bilo stid doci i hvaliti se nekim jedinstvom, a doslo ih 38.. Kada budu 2-3 "lidera", cisto zbog zdrave konkurencije i sukoba misljenja, to ce biti jedinstvo.. I onaj koji od te 2-3 radi najbolje, treba da bude trenutni lider.. Ovako, sramota me ko me predstavlja... zivjeli
...oprostite, ali mi svi ovi sa svojim facama izgledaju k'o imbecili!