Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sačuvana Saborna crkva u Sarajevu i srušena džamija Ferhadija u Banjaluci, govore sve o nama i njima. Ovi kameni svjedoci ne lažu i mogu stati nasuprot sve njihove propagande....
Spominješ crkvu u Sarajevu i džamiju iz Banjaluke u tekstu o spaljenoj Srpskoj Sabornoj Crkvi u Mostaru. Hajde da ne govore drugi, reci ti sam za sebe, da li si normalan?
Da su u BiH postojala samo ova dva vjerska objekta koje si naveo, složio bih se sa tobom. Ali nažalost ima puno drugih "kamenih svjedoka", koje ti naravno ne pominješ, koji najbolje govore o "vama". Svi mi znamo da su iz propagandnih razloga sve oči bile uprte u Sarajevo, tako da bi samo budala uništila Sabornu crkvu na očigled cijelog svijeta. Da, crkvu u Sarajevu ste "sačuvali", šta je sa onim crkvama koje ste uništili?
Sve je stvar kucnog odgoja i svjetonazora. U dzamiji se molim, ali rado udjem i u neku interesantnu crkvu jer me to jednostavno zanima. Voli svoje, postuj tudje.
Vazda su se ljudi oslanjali na ljude a zlocinci na zlocince
- Vi njih volite, a oni vas ne vole i vi vjerujete u sve knjige. Kad vas sretnu govore: "Vjerujemo!" - a čim se nađu nasamo, od srdžbe prema vama grizu vrhove prsta svojih. - Ako kakvo dobro dočekate, to ih razočara, a zadesi li vas kakvo zlo, to ih obraduje. No, vi ako budete uporni i samosvjesni, njihove zavjere i spletke neće vam ništa nauditi. Allah, zaista, zna ono što oni rade (Kur'an, 3:119-120).
Kako god ovo se ne zove solidarnost. Ovo se zove razum u ratu. Nego jeste li pitali katolike po Mostaru što su je zapalili?
BRAVO 🍀❤️🇧🇦🙏
Bitno da je sda portal klix naglasio da je bosnjacka porodica.
Nedžada poznajem lično, pravi drug, mangup, poštuje svoje a evo vidimo i tuđe. Nećko aferim za ovo tebi, tvom ocu rahmetli i tvojoj porodici. Živ bio i svaka čast.
Cudo ih nije Duduk preuzeo....
Još jedna tema za osobe plitkog uma koji pojednostave temu i rezonuju po svom primitivnom životu
Uvijek se pokaže ko je čovjek, ma koje vjere bio
Što je nisu dali Mili ronhilu
ovo je BiH!
cuvas im ikone a oni temelje dzamija cupali i jos krali pravoslavne ikone po ukrajini a svi se busaju u prsa da su pravoslavci vjernici. ima li im ista sveto
Da ne bude sa vama ko sa Dodikom..
Cuvam i ja stare erotike ispod kauča
Da ti je i otac erotike čitao i gledao bolje bi bilo...
Razlika između nas Bošnjaka i ostalih se mjeri u svjetlosnim godinama. Naš moral, ljudskost, humanost i dobra duša su neprikosnoveni. Pravi i originalni pravoslavci će se ograditi od zločinaca jer to pravoslavna religija ne zbori niti uči!!