Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam cijeli tekst i nigdje bosnjaka u toj prici. Znaci bosnjaci nisu postojali. Bosna i Hercegovina u kojoj će biti osigurana puna ravnopravnost i jednakost svih Srba, Muslimana i Hrvata.
Nije Bosna samo bosnjacka nego svih naroda koji zive u njoj.
u cijelom tekstu pise srbi , hrvati i muslimani. Gdje si procitao da pise bosnjaci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
FBiH slavi. RS i BD ne.
Fejk njuz na kliksu ol d tajm. Selam
Oni su kopilad bez drzave
vidim nigdje ne piše da je tada bih formirana na kostima srba koji su u ukupnim žrtvama nob-a učestvovali sa 78%
Po prvi put vidim ovo OBNOVLJENE drzavnosti. Bode u oci. Sta je u pitanju? Je li ovo priprema podloge za jos jednu ''obnovljenu'' drzavnost, 4 dana ranije?
Hahaha vid ovih srba sto pucaju minuse na cestitke jednoj jedinoj na svijetu najljepsoj, koliko moras biti jadan i proklet da ne priznas i mrzis svoju sopstvenu drzavu
Budite spremni patriote moje, teska vremena nam dolaze rs propada para nemaju, pod zemlju zivi ne mogu znaci krenut će na nas
Jedna si jedina ⚜️ A dušmani mogu da nam popuše
Bosna i Heregovina je imala i državnost i od 1463.-1943. jer je održala status Vilatjeta što na arapskom bukvalno znači država. U pitanju je obnova nezavisnosti a državnost je ustanovljena još od prije Kulin Bana koja je djelimično umanjena 1463. (sličnog nivoa kao npr. današnje članice EU koje imaju državnost ali umanjenu nezavisost)
Jedna si jedina 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Volim te BOSNO I HERCEGOVINO ❤️❤️❤️❤️
Od Une do Drine, Od Save do mora! ❤️
nista od ovoga, ima je ali je i nema. samo kad bude jedna zastava od save do neretve i od drine do une tad ce nam biti bolje.
Jel se prenosi praznik na ponedeljak?
Nope
Sretan ti praznik državo, majko naša Bosno i Hercegovino🇧🇦🇧🇦
Je li neradni dan danas