Zbog laži o ulozi u ratu
0
Bosanski Srbin u američkoj sudnici
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko si ti da nama Srbima solis pamet? Dodji ti pameti poturico i vrati se u veru pradedova.
@Srbin-iz-BN Fuj! Nikada vi pameti doći nećete...
... ja ovih kadija ... svak\' bi bio sudija! Kao prvo ova umobolna stoka sto se ovakoizreazava treba da bude kaznjena banom od po 6 mjeseci pristupa portalu. drugo nije ovo niciji portal no Sarajevo-X portal pa ti kad ga kupis Xerasu ond ga svojataj. Trece: Istin je da je ne formalno optuzen, da nije kriv dok mu se ne dokaze suprotno i da mu se ovdje ne sudi za ratni zlocin koji je on \"mozda\" pocinio, nego mu se sudi kao sto bi i sudili vama bagro nepismena da lazete na formularima. Znaci nema zatvora nego deportacijski pritvor i ako se utvrdi da je lagao bit ce mu sut karta u zemlju odakle je dosao! E kad se vrati ovamo onda ce nasa murija (ako bude imala neke dokaze) da ga tuzi! Eto! A sad prekinite vise sa huskackim sranjima pogotovo vi koji ne zivite ovdje: Ovo se odnosi na \"lela: koja je po domenu ocigledno iz Francuske i jazz001 koji ocigledno koristi hrvatski domen a izgleda da mu je lose u susjeda! Malo kulturnog izrazavanja ili vas mama i skola nisu ucile da je to normalno!
Neka ti je Bog na pomoci brate Srbine.
Pravo lice ubice!
nešto sad kontam kako su ove srpske junačine ustvari sve kurton do kurtona i kako nemaju svoje JA...pa majka mu stara,,,ako ste se borili za pravu stvar ili za svetu srpsku zemlju,,hhahahaha,,,,nidje veze,,,zasto svi lazete da niste bili u vojsci RS,da niste izdavali naredjenja za zlocine,da niste ubijali neduznu djecu,,,sto srpsku sto muslimansku sto hrvatsku,,,jer granate nemaju nacionalnost,,,itd. Zašto bjezite u mišje rupe,,, pičke jedne,,,pa budite frajeri sa mudima i recite JESMO,,,činili smo to za svoj narod i ĆAO,,,bili bi veći u očima običnog svijeta ali jok vi ste pičkice pa se krijete kao neke babe,,,FUUUJJJ
Pa dobro, momci, nismo dosli ovdje da se vrijedjamo!
Eh, pa ovakav se slucaj desio prije par godina u Phoenix-u (Arizona) kada su uhvatili nekog tipa koji je isto tako lagao pri ispunjavanju papira. Ja sam za to vrijeme radio sa grupom Srba i primjetio da ih je nekoliko uzelo godisnji jer ih je valjda strah i stid bilo da ih pokupe s posla. Trznuli su ih pravo i mnogi su bili saslusani...nemam pojma sta je kasnije bilo... Uglavnom, ne spava se mirno...duhovi proslosti se bude i traze odgovore. P.S. Ima ih na hiljade takvih u USA no jedan po jedan ce da odgovara.
VIDI ČETNIČKOG MONSTRUMA KOJI JE KO PIČKA POBJEGO, MAJKU MU JEBEM U USTA SMRDLJIVA. NJEGOVA MAJKA JE BILA KURVA PRVE \"A\" KATEGORIJE PO BROJU JEBAČA, A PO KVALITETI KO RAŠTIMANA GOVNARKA! VRBA, KOLAC- JASENOVAC!!!!! VRBA, KOLAC- JASENOVAC!!!!! VRBA, KOLAC- JASENOVAC!!!!! VRBA, KOLAC- JASENOVAC!!!!! VRBA, KOLAC- JASENOVAC!!!!! VRBA, KOLAC- JASENOVAC!!!!! VRBA, KOLAC- JASENOVAC!!!!! KOSOVO REPUBLIKA!!!!!!!! ;-)
hallloooo pa gdje je ovdje cenzura majka mu stara.... pa zar ovi cetnicki barbari mog upisati sta hoce??? i to na nasem portalu????
Vidi balijske stoke sto se digla hehehe . Pa i ako ga osude bice to zbog laganja na imigracionim papira sto znaci ili deportacija ili koji mjesec zatvora pa deportacija a kao sto clanak kaze da NIJE FORMALNO OPTUZEN ZA zlocine. A na osnovu vasih kulturnih i miroljubivih komentara ostaje samo zal sto nije bilo vise srebrenica...ali ima vremena stoko poturcena :))) NOZ ZICA SREBRENICA
Da je fino napisao da je bio ratni zlocinac i profiter i da je masakrirao Muslimane tokom rata u Bosni nikoga ne bi ni bilo briga i fino bi i normalno zivio u Americi i niko ga ne bi dirao. Ovako, naj veci grijeh mu je sto je lagao americke vlasti. Pa gdje ces to raditi jadanice. Tuga je to sto je ovakvih \"radnika\" na hiljade svuda po svijetu i po Bosni naj vise.
\" Bio policijski sluzbenik \" ! Pa i ne treba mu vise.Policija RS je i izvrsila genocid. Ima gamadi u citavom svijetu,ali ih je najvise u Americi. Sad ce svi bjezati u Rusiju.
Glupane jedan gdje da slažeš amerikance kad oni ispituju i desto koljeno onoga što želi da se useli u njihovu državu. Budi siguran da su i ranije kad si se uselo pratili i na oku te držali.Mora da je nešto im bilo sumnjivo ili je neko dao materijal za tvoje praćenje neko ko te poznaje. Pa oni su jako dobri klikeraši i jedna zapeta njima mnogo znači.Nisu to balkanci kod ove balkanske stoke što si gori to ti je veća cijena fuj. Ali ćeš vidjeti kako ćeš proći zažalićeš što si se i rodio,jer njihovi zakoni su jako rigorozni posebno prema useljenicima. Pravi domaćin i u kuću kad mu iudješ hoće da hoče da zna koga je ugostio.
\"SAČUVAJ ME BOŽE HRVATSKE KULTURE I SRPSKOG JUNAŠTVA\" a posebno Bosanskog patriotizma ;)))))