Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na toj istoj konferenciji za novinare je vucic izjavio da je osigurao evropsku pomoc(citaj pare) za prugu do makedonije verovatno dva koloseka brze pruge..... Samo vi pisite i pricajte o pejperima.....a vozovi prolaze.......
Da, osigurao je grant sredstva iz EU u vrednosti od 700 miliona evra za brzu prugu Beograd-Nis. Tu ce vozovi ici 200km/h. To je svega trecina sredstava potrebnih za realizaciju tog projekta koji ce kostati preko 2 milijarde. Onda ide nastavak pruge Nis-makedonska granica i Nis-bugarska granica ali o tom potom. Tako to radi predsednik Vucko.
Kažu pošto nije službeno primio Bošnjaci trebaju misliti da niko ne radi na podjeli BiH ...mirno spavajte...nije službeno primio, samo neslužbeno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li plate uhljebima ostati iste ako se mirno raziđemo ? Pitam za jarana.
hahahah jaaaka jaaka :))))
Svi su čuli za njega, ali smo ga izgleda samo mi "primili".
Ovo je jos jedan dokaz da je autor non papera Sejdo Komsic i njegova stranka Sda
Lazes kucko🤣
Koliko jos mislite da ova sprdnja od drzave moze izdrzati? Koliko jos Muje misle primoravati ostala dva naroda da zive u fiktivnom protektoratu? Vrijeme je da priznamo da sa vama ne zelimo zivjeti i da cemo puno bolje funkcionisati kao susjedi.
@ko vas bolan primorava. Svakako kazete da ovo nije vasa drzava. Imate Srbiju i Hrvatsku pa razgulite. Ostavite na miru ljude koji ovdje zive i podizu porodicu.
Imas GP Izacic, Bosanski Brod ili Zvornik - pa biraj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niko ne ocekuje od EU da odmah pristanu na non-papir..polako, nek se krcka kao u loncu. Ima vremena, nisu Nemci u Lapovu pa da zurimo
Brate Mile Dodik gubi većine u skupštinama opštine.Eno izgubio je većinu u Prnjavoru,a ranije je izgubio u Višegradu,Derventi i Novom Goraždu.I čitam da će možda izgubiti većine u još nekim opštinama.Ne znam brine li to Mileta.Da sam Mile Dodik sekirao bih se.
Barlok zato ti i nisi predsednik Mile jer te je lako uspaniciti. Mile nikad nije imao vise glasova nego na proslim izborima, podrska SNSD-u i koaliciji raste iz dana u dan. To ti je prike jedina istina.
Nama u SDP-u je svakako najbitnije da SDA nestane, a šta će biti s BiH boli nas briga.
Ne laprdajte. Morat će te kad tad da osigurate bolji život za sve građane BiH. Ono što ste usrali u periodu od 2010.-2014. ćete popravit. PS. podhitno uložite koji milion maraka na izgradnju autoputa u TK, dosta je bilo onih Hercegovana.
Non paper je facke news...
kantonaaaaaaaaaa kantonaaaaa
njega ne hebe niko nizasto kako je isao u Moskvu.
Buba Borrelli
EU samo laze i petlja, na kraju ce svako reci da nije primio non paper. Samo slusati sta USA 🇺🇸kaze, EU je odavno samo kotlina gov*na
Ali SAD skoro ništa da kaže ili vrlo malo, diplomatski.
5-ti dan Bakirovog rata.Dezerteri na celu sa rumenom UBICOM, nece oslabiti SDA mafiju, ali je hoce dovesti do brzeg nestajanja.Idemo jako! Tik Tak...Tik Tak..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čuj stari eu gospodine, SAMO MIRNI RAZLAZ! vi to ionako znate i podržavate iza kulisa.
Čuj nije primio a objavljen na internetu da vidi ko god treba i ne treba. Pa nije 1821. da se depeše šalju golubovima
Eh pošto ga nije službeno dobio znači sve ok niko ne radi na tom planu...mirno spavajte Bošnjaci...nije službeno pa ste zato glupi