Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debelguza papanka Semiha Borovac je klasični primjer polusvijeta kojeg je uhljebila na budžet kriminalna organizacije SDA.
https://www.youtube.com/watch?v=iRjzAOZ7UPg
semiha se oblaci kao prava gospodja a cerka joj je za deset rado bih joj bio zet
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gaduro jedna uhljebska... Kako te nije stid izaći na ulicu i pogledati oko sebe? 20 godina se povlačiš po inim ministarstvima vlada koje su od Bosne napravile drugu Somaliju u sred Evrope. Pič.a ti materi.a debelguza, ološu jedan. Mapiraj sebe koliko si inkasirala na karticu od naroda koji nema šta da jede zbog takvih kao ti.
krelac nemoj da joj tepas
Iseljenik ti je mama gusko bez trunke mozga !
Dobar je komad bila u svoje vrijeme 🙃
Sve ste vi umapirali gdje sta treba opljackat mam,, cu vam kleptomansku SDA=MAFIJA
Ovi sto ce mapirat, jos se nisu odrekli drzavljanstva. Kad cuju za ovo, brze bolje ce ga mjenjati.
Samo u federalnoj Frankenštajn-koaliciji SDA/HDZ je dozvoljeno i poželjno da državljani glasaju na lokalnim izborima u dvije zemlje odjednom a na opštim izborima se opstruiše registracija i glasanje putem pošte državljanima iz udaljenih zemalja (sve kontra mimo civilizovan i demokratski svijet).
Nacelnica pa ministrica... ma de ne serite vise... ko te izabro debela svinjo... Dosta vise jebeni ublehasa 20godina
dok god razne sdoooo semihe borovac ovdje vladaju, nema napretka
Ja sam odlucio ostati u Bosni kupiti ovaca i lagano. Prirodnjacki !
Ništa nas ne mapirajte , samo nam ne opstruišite ( ne opstruirajte ) glasanje putem pošte dogodine.
rado bih je mapirao na zadnjem sjedistu golfa dvojke sa dvoje vrata
kakvo mapiranje j..o vas konj uhljebski, zar nema nista pamegnije da radite, ti i takvi ko ti ste krivi sto dolazimo u bih iz tudine ko turisti...
I ona se naklepala žestoko. Odobrila isplatu 780.000 KM za izradu dokumenta od 22 stranice gdje se lijepo ogrebala, postavljala kao nekadašnja gradonačelnica svoje ljude u olimpijskom bazenu Otoka. Skače sa funkcije na funkciju uz svoju SDA (Stranka Državne Anarhije). Sretno nam bilo u ponor beznađa
Hahhahahahahahha Pa bona Sebiha,mi da smo toliko glupi i naivni kao sto ti mislis ostali bi dole da nas takvi kao ti jasu. Mrs!
"Takvim položajem iseljeništvo može značajnije utjecati na proces odlučivanja, rad državnih institucija i opće društvene tokove u zemljama prijema", sugo jedna vi trebate da radite na tome da "iseljenistvo" ukljucite u proces i drustvene tokove u BiH tako da se ti isti vrate u svoju zemlju i nju razvijaju. Fuj kakvo razmisljanje da ne povjerujes, samo bi da gledate kako ce vam drugi sa strane pomoci i obavljati poslove za vas i sadaku vam davati bagro "politicka".
Popis žrtava korupcije...