Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Derek Apartheid Chollet - I hope you keep postponing your visit indefinitely. Traitors of BiH should stay away. You brought a German pro-coup, pro-Russian right winger here and you’re distabilizing BiH and we don’t need that. STAY AWAY!
eeesi mu sukno, sace zaplakat i trazit becirovica da se izvini
Ako nam želiš pomoći makni Escobara i Palmera.
Da potraje!
On ima koronu ili mi? Imamo mi 100 neiskorištenih respiratora, čemu briga?
Cuj to, zar nije SP?
U nas svi imaju upalu pluća. Ali drago mi je što se više ne zove korona i što nema onih dosadnih lockdowna.🥰
Taman da Becorovic nauci “ Hi my name Becorovic, i’m not Bosniak,,, I ‘ll sign what ever you ask me to sign or accept’.. SDA is guilty for everything
hoces se ti testirat..
Covid-19 spas u svakom obliku
e moj čole
Čeka dok se završi oslobađanje preševske doline.
Trebao je doći da donese nagradu Marfiju za briljantvo izveden puč i dovođenje odrođenih Bošnjaka na vlast s ciljem svođenja Bošnjaka na nivo Ostalih.
Brzo ozdravljenje želimo! I ne mora odmah dolaziti nakon što preboli. Neka se dobro odmori, pa onda neka dode. Nije neka hića.😁
Sta ce nam kad je maksimum koji mozemo ocekivati neka izlizana i isprazna floskula o "euroatlanskim integracijama" i "posvecenosti progresu," te "smirivanju tenzija" i slicno. Mrs, nemoj ni dolazit.