Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proglasite bankrot,biće vam lakše !!
mi necemo nista da popravljamo sve ce to nama bosnjaci srditi u ime "priblizavanja" :)))
Mi sredzujemo samo nasu drzavu Bosnu i Hercegovinu a CHETNIX samo saljemo Savom gde im je mjesto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kao da vas je pogodio CUNAMI a ne jedna POPLAV
Od srpstva ljudi sebi kupuju hljeb, stas.
hahahaha kako im dobro dodje ova poplavaaa eh zbog toga je to sad sve
Nije se radovati a pogotovo ne širiti zluradost kad nema plata. Većina ionako jedva sastavlja kraj s krajem. Poplave su VLASTELI samo izgovor za teško stanje..... Nije ni u FBiH bolje. Ali, ne može se jurcati po svijetu, praviti paralelnu diplomatiju, plaćati lobiste.... stvarati nestabilnost... predsjednik entiteta u kome živi jedva 0,9 miliona stanovnika vozikati avionom tamo-ovamo a PLATA nema. Ko je odgovoran prema narodu mora o narodu i misliti. Euro-atlanske i unutrašnje INTEGRACIJE rješavaju mnogo pitanja u BiH. Ko svih ovih godina taj proces guši, blokira???
mani bolan plata, može se i gladovati. bitno je postaviti ploču gdje je ratko mladić izvodio ples
Ne bi ti dala ni stubišta da čistiš - da ne bi pokrala brisače ispred vrata a ona predsjednica vlade, moš mislit.
POČELO, POČELO JE !!! vODA ODNIJELA SAV MULJ IZ KASE - SADA JE ČISTA, DA NEMOŽE BITI ČISTIJA! eTO VAM PUTINA KADA GA DODO VRIJEBA KOD WC-A.
Sinoc je Mile hasisar najavio da stizu velike pare od MMF-a.
Odnese poplava pare sram je i stid bilo.
a gdje su pare???? kako to gospodja misli da ce penzioneri prezivjeti od ionako jadne crkavice koju zovemo penzija, a bogami i ostali zaposleni? ko biva, dosla humanitarna pa ne trebaju plate i penzije...pa gospodjo ne moze tako, ako ne znate balansirati budjet dajte ostavku, kazete niste zaduzeni a sada para nema . gdje nestadose??????
To je cisti dokaz da BIH zivi od kredita do kredita i nije cudo kakve bolesnike politicare imamo...
Predsjednica Vlade Republika Srpske Željka Cvijanović rekla je da će sigurno doći do određenog prolongiranja dana u kojem se vrši isplata plata budžetskim korisnicima i penzija, jer naprosto nema dovoljno sredstava za isplate. --------------------------------------- STANJE "STABILNO", A NEMA LOVE DA ISPLATI PENZIJE I PLATE? KOGA OVA TRANSVETIT BUDALA LAZE, SEBE ILI DRUGE? Ako je stanje stabilno onda isplati ljudima pare na vrijeme, ako ste bankrot, onda to ne mozes isplatiti. Trece nema.
Cestitke Dodiku na ruskom ordenu. Ako im pokloni jos koju stratesku firmu, dobiti ce i orden Svetog Pjutina sa Gazprom lentom.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodiku-Orden-zasluge-Svetoga-cara-Nikole-247288.html Dodiku Orden zasluge Svetoga cara Nikole Srna - 31.05.2014 10:02 BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas će u Andrićgradu biti odlikovan Ordenom Svetog cara Nikole za zasluge u jačanju prijateljskih i bliskih odnosa ruskog i srpskog naroda i velikom doprinosu pravoslavnim crkvama, povodom 400 godina od ustoličenja dinastije Romanov. Dodik će biti odlikovan na prijedlog Srpske patrijaršije i po blagoslovu prvosveštenika Ruske pravoslavne zagranične crkve, mitropolita istočnoameričkog i njujorškog Ilariona, najavljeno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske. Dodjela odlikovanja zakazana je u 11.00 časova u Andrićgradu. Predsjednik Srpske nakon toga razgovaraće u Andrićgradu sa delegacijom grupe Volfzberg, koju čine ugledni investitori i bankari koja je na studijskom putovanju u BiH.
mora dodik sredit vocnjak,,sirotinjo i bogu si teska ....
mi necemo nista da popravljamo sve ce to nama bosnjaci srditi u ime "priblizavanja" :)))
ko si ti ???...ispod kojeg kamena si ti izmigoljio :)))))
Opet sra*a kako RS ima para, kako su oni za "nas" Abu Dhabi...
Hebes plate i penzije, nama je dovoljno da gledamo tebe i Vodju kako se pozrtvovano borite za dobrobit rs-a