Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bisera ga može pojest
@KrkyEroTheJoker A TI GA SR.ATI PO KLIXU
@KrkyEroTheJoker Posaljes Biseru u neku drzavu i jednostavno proglasiš okupaciju. 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako išta mrzim to su ovi SDA doživotni uhljebi tipa ove Bisere, Halid Genjac i slični.
Tuljan.
Bravo Turkovic, bravo SDA, tako se to radi. Otvoriti konsulat u Novom Pazaru je najbolji napad BIH na Srbiju jer kroz Sandzak se najbolje brani BIH!!
bisera ko bacva.a zasto bi bio problem.jos kad bi izgradili jednu skolu ili vrtic i bog da nas vidi.ali siromasni bosnjaci su 92g krenuli autostradom pakla i samounistenja i sad su tu gde jesu,medju najgorim u regiji po svim parametrima
ja debele babe
Bisera Turković, znači samo su Vam bitni Bošnjaci iz Republike Srbije? Šta je sa Bošnjacima Crne Gore, S.Makedonije, Kosova? Iako isti narod, političko Sarajevo ih se davno odreklo i to morate promijeniti ako mislite svom narodu prosperitet.
"Imamo dobrosusjedske odnose, imali smo ih i do sada i treba ih njegovati." Gdje je ova provela zadnjih 28 godina pa može izvaliti ovakvu glupost. Dobrosusjedski su nas napali sa nekoliko korpusa JNA, opljačkali , pobili na najsvirepiji način , silovali, protjerali, i to sve danas negiraju onda blago nama i sa njima a i sa ovakvim predstavnicima.
Ne podrzavam Biseru, ali ovo je odlicna ideja
Jako bitan uspjeh nase vanjske politike..cestitam..
Zna SDA da će Sandzo za njih čim dobije naše papire, zato i burgija dole
Podržavam inicijativu ali mislim da bi konzulat trebao biti otvoren i u Subotici gdje živi dosta Hrvata. Jer je BiH država i hrvatskog naroda. Zašto samo u Novom Pazaru.
@MirnaBosna Ti nisi ni S od Subotice video hahahaha kako si toliko pametan gde ima taj fakultet da se zavrsi..
Ministarstvo za doček donacija
Sta sam propustio? Ko je ova sad?
I zaposlice nekog od blize rodbine jer je krenulo
Čuj BiH želi... Valjda dio BiH ima želju...
Vidi face u Dačića kao da ga je neko popišao, u sebi misli...koja ažbaha...hahahaha.