Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi Bisere i zapremine joj. Gledam u Norveskoj zene koje su na pozicijama, rijetko koja ima preko 35 godina i sve relativno lijepe. Ali pazi nama nase lijepe Bisere, Majkicke, Seke, Cvijanovicke....
Garant ga pitala sta joj sve treba od papira za hrvatsku domovnicu?
Sjase Murta, uzjase Kurta. Ova neda fotelje nikako. Pokopat ce je sa foteljom.
Do juce je bila ambasadorka u Kataru! Ko ce sada biti?!
Ma dajte molim vas
ovo je naša Merkel.
U čemu je prevoze a odgovarao bi joj Tamic ali na karoseriji
Prije svega moralo bi se povesti racuna i o izgledu ljudi za ovakve funkcije, pored strucnosti koju moraju posjedovati. Ova nije za diplomatiju kada nije sposobna kg upravljati.
Bisera je bila ljubavnica Alije... tako je dosla do fotelje. Cijelu “diplomatsku” karijeru samo jede i nista drugo.
Hrvatska moze pomoci da je primi u "Zivot na vagi". 🥳
Hrvatska ne moze pomoci ni samoj sebi, a kamoli nekom drugom. Ovo je sastanak HDZ i SDA i razmjena korupcijskih iskustava, jer Noooorod znaaa, jer Hrvatskaaa znoooo !
Može pomoći tako što treba da odyebe od nas u skokovima.
Jednom ćete i vi biti ruka EU-a za rukovanje.
Gospođa Turković je sposobna i dobro rješenje za BiH diplomatiju.
Susedi,molim vas nemojte nam pomagati,molim vas...
nasa madlin albrajt dusa draga
Bit će problem nabaviti službeni automobil za ovu bh. ministricu. U standardne kategorije vozila, kao što su Mercedes ili Audi, ona ne može stati. Najbolje bi bilo da negdje pronađu polovnog TAM-ića, to bi joj najbolje odgovaralo.