Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugim rijecima i u Iranu zene koje ne zele da se pokrivaju imaju na to pravo ili?
Ko se stidi svoje vjere i marame u BiH nek se skine go i pokaze da je moderan da bi ušao u EU !! Lizite guzice americi,EU,Iranu,Turskoj itd. da bi šta ušićarili.Nikad svoje JA ne bi prodao nizašta na svijetu.Nek nosi ko šta hoće samo neka je pošten čovjek.
drugim rječima zakon je na snazi da moraju biti pokrivene hahaha. Kad ti neko pametuje a ima sve privilegije pa i da gola hoda (nedo Bog ali eto) po izvanu. Samo naprijed brukajte nas radi para po svjetu i stanite čvrsto uz ljude koje ni vlastiti narod ne želi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa Bisera i jeste za kakav srednjoškolski pozorišni performans, nije ona za ozbiljne politike.
Ona je svoje odslužila s tim da su i njena djeca imala ista prava kao i sva djeca u BiH
Ma ne serendaj, nema zene u bh politici koja joj moze pera odbiti
Ove zatucane Bosnje islamofobe prve porokat treba, sramota da vam pasu petarde za novu godinu, a kad se nesto za bajram radi, odmah frku dizete... Fuj gadovi jedni... Stidite se svoje vjere... Marama smeta, ezan smeta, smeta gradnja dzamija... Mrsh!
a ja sam za to da dignemo malo striktnije stvari,kao dovođenja pred lice pravde maloljetnike koji su danas na vijestim izašli u javnosti silovan dječak od strane svojih vršnjaka u gračanici,treba ovakvim disciplinu uvesti do te mjere da im to zadnji dan bude u ovom danu.
U pravu je. Mi hocemo da je mjera Europa u svemu. Zive ljudi na ovoj planeti sa drugim obicajima i kulturama.
Žena objasnila: neka se oblači ko kako hoče. Neko nosi minič, neko nosi maramu.. sloboda odjevanja. Neki muškarci nose šešire, gdje problem??
Ono kad hegemonista i uzurpator priča o ljudskim pravima, to je isto kad su se iza drugog sv. rata zemlje socijalističkog lagera, u svom nazivu imale ‘Demokratska’ kao DDR, DNR Kina.
Bisera, jel to Armani marama.
U pravu je, ljudski inshan, ima svoje pravo kako da se oblači i šta da nosi na sebi
Nemojte biti oštri u komentarima, Ona je ipak samo MInistrica inostranih poslova BiH i član SDA.
Hvala Bogu pa sda konacno odlazi u opoziciju. Svaka cast svim gradjanima koji su glasali za stranke osmorke.
Ima i istine
Ova ne zna kome se vise ulizuje, sad je dosla na nivo zagonetke, jel iko skontao šta je ova pokušala reći, a da ima veze sa njenim izjavama od prije?
ja da sam ti ja bih se ranio 3 puta dva u koljeno jedan u mozak 🍌 evo ti banana
Sramotan postupak. Ulizivanja Iranu
Znaci tebi ne pase Iran koji nam je pomogao u odbrani od chetnichke agresije a pase ti p**erski zapad...
Za nju i jest hidjab i široka haljina.neznaš jel fina il strašilo kad se obuče ko arapkinja.
Mogu li ja u boksericama u grad?