Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uspostavite direktnu avio liniju sa sveti kristofer i nevis
Gdje ima kurs svetokristofskog i neviskog jezika u Sarajevu?
Ma prejako!
Kaže nena Hata: ,,E, kad sam i to dočekala, sad mi nije žao ni umrijet"!
Blago nama, sad će tek da nam krene.
Ha? Ko? Gdje? Sta?
IDEALNA za otvaranje tajnih bankovnih računa i offshore kompanija !!!
Lijepo, no bojim se da tamo nema mahala ni kasaba.
Sto vise diplomatskih odnosa, to se BiH bolje pozicionira na medjunarodnom planu, a samim tim nam je i pasos vredniji. Ovo uopste nije nevrijedna informacija i samo naprijed, jer to je posao BiH diploamtije da jaca medjunarodni uticaj.
Kazu- Neko tamo iz BH zakopava vrecice plemenitih metala I escajga od zlata.
Je*o majku koji krkani navale komentarisat na ovakve uspostave veza sa St Kitsom, Barbadosom, Kolumbijom itd... Nemate pojma da hiljade ljudi sa obih prostora radi na kruzerima i svakodnevno posjecuje St Kitts & Nevis i da je ovim znatno olaksan ulazak, izlazak i ostanak na obom super lijepom ostrvu. Svaka cast administracijo BiH i napokon dobre vijesti i nadamo se da ce uskoro biti uspostavljene veze sa Curacaom i Arubom i St Maartinom! 👏👏👏👏
Kupe li tu peškire sa plaža.
@originalBosman345 Kazu -nashi izadju sa kruzera na plazu, ponesu pastetu I paradajz.
...balkanska posla 😁
Antigua and Barbuda na aparatima, pripremaju diplomatsku ofanzivu velikih razmjera.
Imat ce gdje ministrici na ljetovanje otici s famElijom dobro je..
S kim? S cim?