Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MANDIC JE DNO DNA JEDNO NEPRIJATELJSKO BICE PROTIV BiH I POD HITNO GA TREBA SKUPSTINA SMJENITI IZDATI MU NEPOVJERENJE
Podudlaju mi ga oBojica
Cesto cujem dno dna ali nije tacno ima i bezranicno a zove se bezdan to je Mandic i Duduk.
Joj ovih šišmiša samo dijele nekakve zastave, makete, plakete. Baš nas od svih koje je pokrenula seoba naroda, da zapadnu rumunski stočari.
Srpski Svet je očigledna realnost. Dobro, nije baš Velika Srbija, ali nije baš ni daleko od toga. Obaveza mi je i po Beogradu da se krećem sa ličnom kartom u džepu, zašto bi Banja Luka, Bijeljina, Trebinje, Podgorica ili Herceg Novi bili izuzetak? Nema razloga. Samo nastaviti sa autoputevima i subvencionirati avio i železničke linije unutar Srpskog Sveta. Svaka čast!
Ovo otvara oči svim Bošnjacima o nekakvim Otvorenom Balkanu koji je pravoslavni svet!
Dva žohara
samo Bosna🇧🇦Umrices u Bosni Cetniku.Mozes nam ga samo pusit
Đaba vama srpski svet , valja sad radit. A 100 zadnji godina samo ležite, i lažete sve junaci na jaziku.
Ima li neko od zvaniznika Crne Gore da kazu ovim Bosnjacima iz Sarajeva da nije vise Milo na vlasti u Crnoj Gori,da je ovo neka druga Crna Gora,i da moraju da se naviknu.
Da podsjetimo Bošnjake zaljubljenike u djelo Alije Izetbegovića da je on potpisao RS, predao pola države pravoslavnim nacionalistima i trajno spriječio državu, a samim tim i one koji je vole, da ide naprijed. Sa potpisom RS-a, BiH katolici, desno krilo, teži da dobije isto kao pravoslavci. Hvala ti Alija na ovom neredu.
Pa vidi šta su uradili ovi poslije Alije, uključujući i negove nasljednike u sda, mada se pritisak na Aliju s ovim poslijeratnim ne može uporediti. Katolici su težili tome i prije potpisa i za to su se borili na istoj strani sa pravoslavcima. Kod katolika i pravoslavaca postoji samo desno i još desnije, ujedinjeni su u ljubavi prema najbrojnijoj konfesiji u BiH.
Srpski svet im bala nikad nije bio manji, pa nek se kurche kome hoce. Nemaju Bosnu, nemaju CG, nemaju Kosovo, a nemaju vala ni Vojvodinu. Sve su izgubili prije 30 godina, a imali su veliku srbiju pod maskom Jugoslavije i silnu armiju tadasnju. Znaci objektivno, nema vecih luzera na svijetu.
Vojvodinu su izgubili prije 30 godina pa je vratili naseljavanjem srba iz sao krajine I Bosne. Paralelno su sve vodece funkcije glavnih kompanija prebacili u Beograd. Ova ghenocidna ghovna su takticari bez granica.
Sta reci sastali se divlji vepar i krmak.
zbog ovakvih nas je i malena crna gora uvijek zajebav-a
debeli kockasoglavi seljaci na djelu. veze s mozgom nemaju milosevicevi pioniri.
Koja BiH? Ko može da pošalje ? Jedino federacija BiH...
Kolko zlobe u cetri oka
Kolko zbobe u 4 oka
Ispravka pogresnog navoda….Okupili se Bošnjaci a ne Podgoričani….”novinaru”
Prenio mu Mile zadatke iz Kremlja. Šta očekivati i doklen tolerisati ovog gargamela? Trojka još živi u nadi da će se vuk pretvoriti u jagnje
Dobar je Dodik samo fali još malo da se relaksira i bit ce zlatan. Mozda još koja izmjena zakona i par stoja miliona. Samo sabura, zna Dino šta radi