Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kazu sinovi Bosne ponosne Republika Sumska, Srbi zive po selima i planinama, prvi komsija medvjed... Kada budete imali vazduh koji se moze udisati i kada budete imali vodu bilo kakvu javite se.
@mrAdil Naravno da hocu. Ja na svojoj planini imam i vazduha i vode i grijanja. 😂
@mrAdil Nije, sr*nje je. No sr*nje na nivou sarajevskog ViK-a vec nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napravili ste "tor" od stambenih zgrada koje ometaju prirodno cirkulisanje vazduha radi Vaseg profita majku vam spominjem. A to sto ne mozemo dahnut Vas po najmanje tangira. Sve na sta bih mogli da se grijemo, sto je ekoloski prihvatljivo tome dignete cijene, i onda raja primorana da lozi sve sto stigne. Nema nama smrti bez kakve komete pa da se vise zivi ne patimo !!!
Tako to biva kad se dozvoljava gradnja bez prethodno uradzene adekvatne infrastrukture
Sjecate se one price da bi se mogao gradit tunel ka Hercegovini kroz koji bi dolazio cist zrak... Nista od toga nece biti...
Mozda Bosna jest, ali Hercegovina nije zagadjena
Lako je preko neta sve istraziti. Peking kao najzagadjeni grad na svijetu 250 q cestica. Zenica 750. Prkno smo malo pa nas niko i ne sljivi. To velike kompanije koriste preko nase vlasti i politicara.
svabe krive sa golfom 2
Mala korekcija.. Nije u BiH, nego u delu FBiH..
@Cubone Pa što mujo? Nije valjda da boli istina? Nigde ne piše da postoji neka Bošnjačka država.. Nigde. Činjenice..
@Cubone Pa? Kakve to veze ima sa Bakirom? Bih je Srpska,Hrvatska i Bošnjačka. Pa Srpska i FBiH. Nigde i nikako država Bošnjaka.. Što te to ljuti istina?
nije cijela bih zagađena već trokutistan na relaciji zenica-tuzla-sarajevo.
Sta vas cudi... samo se sjetite zadnje registracije vozila i tadašnjeg nazovi tehničkog pregleda vozila...
Ali ne treba zanemariti i stepen ''zagađenja'' u klupama skupština, vijeća, parlamenata i posebno u glavnim odborima, komitetima, halkama i minderima.
a mi se hvalimo kako nam je zemlja čista netaknuta priroda
sve sto je imalo negativno top 10...
e sto ces ti nekom dignut svijest samo ce nasi politicari dignut tebe zeljezara zagadi za pola evrope pa evropa suti i jos daje kredite umjesto da sve zaustvi i da uvijet da se sve fabrike u bih filtriraju neko ko ce nam pricat ono sto mi znamo unzad 50 godina nam netreba
Hakala na aparatima uz pjesmu, “ da mi je da osjetim željezarin miris dima”
Super makar da u necemu nismo zadnji :)
Još jedan "cid" na listi Sarajeva... - Ekocid - Urbicid - Kulturocid - Etnocid