Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TITO - JE PREKINUO SVE DIPLOMATSKE ODNOSE SA IZRAELOM, GLEDAJ NAŠIH JADNIKA HAHAHAHA
Islamizirani Srbi iz SDA daju potporu Izraelu na drzavnoj razini, a po Sarajevu okupljaju Vehabije da secu sa palestinskim zastavama.
Mi Bošnjaci trebamo u potpunosti dati podršku državi Izrael, ne trebamo se voditi emocijama nego razumom. Sretno do konačne pobjede, rasturite islamske teroriste sa što manje kolateralne štete. 🇮🇱 🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Opet daj vjeru za večeru. E baš ste hinjavci, ko yebe Palestince, nek ih ubijaju Jevreji, bitno je da nam se Ameri ne naljute. I mene je stid zbog vas.
Zato ih ni Turci ne vole.
ja u ime bih podrzavam zločine izraela protiv palestine. počevši od decenijske sve agresivnije okupacije sve više uzurpacija palestinskih domova i zemlje i otimanja palestinske teritorije pa do evo i današnjih zločina nad palestinskim civilima.
Tito imao damu, bio najjači državnim skupa sa Kenedijem. Jadni ste vi, narod BiH, što ne želite sebi bolje već 30 godina. Mogli ste imati Dubai.
U Izraelu zivi 7 miliona Jevreja. U Izraelu, Palestini, Zapadnoj obali i Gazi zivi 7 miliona Palestinaca. Palestina je primjer pogubne i glupe politike. Umjesto politickog djelovanja, Palestinci se 70 godina bacaju kamenjem i cekaju da neko drugi rijesi im problem. A rjesenje je prihvatanje suzivota, a onda djelovanje legalnim politickim putem. Jer, na svakim izborima bi mogli imati istu snagu kao i Jevreji.
Uz jednu bitnu razliku. Palestinci su jedan od 5 naroda sa najvecim prirodnim prirastajem. Za 30-50 godina bice ih makar 2-3 miliona vise od Jevreja. Ali, Palestncima se neprestano potura uloga zrtve u situaciji iz koje nema izlaza.
Govna licemjerna.
Klix debilix
Bosbjacki dio politicara su nas nepotrebnon i uvukli u sve to. Umjesto da gradjani protestuju a politicari da davaju izjave koje su vise naklonjenije Amerima i EU vi ste odmah poletili davat i sluzbeno podrsku Palestincima. Nije u interesu BiH da bude na strani jednog siromasnog, vjerom ostrascenog naroda.
Tekst o tome kako smo kukavice i licemjeri i odmah slika Bakira nek se to poveže. U praksi jedino Džaferović je osudio ubijanje nevine djece. Daleko je to od onoga šta bi trabali i šta je Tito uradio ali nije ni onako kako to Klix plasira.
Gde vam je ljudskost politicari? Iscezla ocigledno.
Bilo bi ružno reći zabole me k za problem tamo neđe, ali ko je metno jevreje tamo, dao im državu(onom drugom nije) i naoružo ih do zuba? Da nije zgembo? Nije nego ovi vaši, mirotvorci, donosioci država malima i nesposobnima
Da je nane Fata palestinka do sada bi Bosnjaci organizovali na hiljade protesta podrske ali posto je Bosnjakinja prepustili su je na milost i nemilost cetnicima. Toliko o bosnjackom dostojanstvu i ponosu.
Izrael priznao Kosovo,a u Palestini zive mjesovit narod muslimani i pravoslavci.Srbi uporno podrzavaju Izrael i ljute se kad kazemo da su neskolovani.
Opet nase Bosnje moraju podvit repic,pa stvarno imate li ikad svoje JA,gdje vam je dostojanstvo,pa kroz stoljeca podvijate rep,pred Turcima,prihvatate islam,od Hrvat podavijete rep i stupate u ustase,pa vas Tito nije priznavo kao narod do 74godine,mlati vas ko stigne,mene sramota u vase ime
Vid' Sejde kako je i on nekad bio riđast k'o i jaran mu Bakir
Pa Amerika je nas gazda, ne mozemo joj se suprostaviti 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ma u BIH voleee pare!!!!!!!!KEŠŠŠOVINA!!!! KAKAV BABO MAMA FAMLIJA...VJERA!!! SAMO KEŠŠŠŠŠŠŠŠ!!