Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dok prvo skontamo šta ćemo sa zastavom: ostaviti je ili iznijeti xD
Nemaš šta ti da kontaš. Dodik se pita i za zastavu i za šefa misije u Briselu... lišen si tih briga.
pa nasim politicarima je super bez EU, oni samo za medije imaju puna usta te price. u EU se malo teze krade.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Ovo je zacudjujuce da se niko nije uhljebio na ovoj poziciji.Pare se izdvajaju treba vidjeti ko podize platu za ovu funkciju jer je sigurno na nju prijavljen a zaboravili ga imenovat i poslat na to toliko vazno i znacajno mjesto
kakav narod takva I drzava
Molim vas da priupitate nosioce evropske civilizacije.
Za četiri ili 8 giodina MANDATA mnogi političari su dobro napunili SVOJE i džepove svojih BLIŽNJIH !!! Sve ostalo je MRAK !!! Mnogi pripremaju ŽUTE PRSLUKE !!!
Ova zemlja i njeni zvaničnici su krajnje neozbiljni... kakav put ka EU, nema od tog ništa
Nemaju kad razmišljat o tome. Bave se zastavama i Sejdom
Pročitao sam sve komentare do sada i nisam naišao niti na jedan koji ozbiljno tretira ovaj skandal. To je jadna slika i prilika ovoga društva koje se u nekoj mjeri ogleda u komentatorima Klix-a. Pospana, učmala, bezidejna sredina, Klix koriste uglavnom kao terapiju... Inače, u pristojnoj zemlji (ovo se ne bi moglo dogoditi) ljudi bi zbog ovakve sramote izašli na ulice i otjerali ove preplaćene nazovi-političare koji sramote ovu zemlju, njene građane, a ako hoćete i narode.
Žuti prsluci - što dalje od BiH! Od rušenja i paljenja gradova nema koristi.
Nepismena SDA talibanska sirotinja jednostavno nije sazrela do nivoa respektabilnog javnog mnenja. U SDA faveli nema demokratskog poretka ni u začetku, niti suočavanja različitih mišljenja, filozofija i ideologija... samo se do besvesti ponavljaju SDA recitacije. Lako je za šefa misije u Briselu - problem je što nema vode, vazduha, autoputa, lekova, hrane... a sada ni plina.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Druze nas, ovi nasi se oko zastava prepucavaju od kako su izbori zavrsili, a ti ocekujes da oni zajednicki odrede nekog na neku funkciju.. samo im ne dajte nove kredite i sredstva za pomoc pa ce odrediti u roku od 2 dana sve
Vi sa kliska znate sve a prije svega podyebavat a nećete da znate ko koči
Šta će takozvanoj BIH šef misije u Briselu kada još nije ni kandidat, niti ima naznaka kada bi mogla postati?
Šibe ekaviĆar
Nemoj sankcije, evo biću ja, podnijet cu zrtvu u ime otadzbine.
Lijepo je da nam je Preda ovo rekao, a ne npr "novinari". Istrazivacko novinarstvo, zalosno.