Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakih 30 dana naplate od akciza novca za ovakvu dionicu. Dakle, gradjani BiH odvajaju za ceste toliko da se jednom mjesecno moze izgraditi ovakva dionica!
Terzicu gdje su masine na terenu, gdje je Cengiz ???
@masssa davno smo mogli biti isprepleteni autoputevima ko špageti. Nego što sredstva koja uzimaju za puteve ne trose na iste. Ali vidi ti sad 17.7km. Wooooow 😉 Nek nije kao do sad 3 - 4.
To je vrh inteligencije i sposobnosti nasih politicara...ZADUZENJE!!! To i moje dijete moze voditi tako drzavu.
A gdje je autoput Sarajevo - Beograd?
samo se vi zaduzjute preko nasih leđa, majku ..
U uvoj našoj drzavi ama baš ništa bez kredita moze li se šta čuti da od zaradjenih para uštedjeni da je nešto napravljeno ili kupljeno!!
Zna jaran da nece dozivjeti vracanje ktedita,pa onda samo potpisuj.Dje su AKCIZE,pare od poreza,pare od ruskog duga.Sve ste pokrali i sad kredit,a predizborna obecanja.Mamu vam lopovsku.
a sto ne pise kad je pocetak i kraj radova
Nisam baš optimist ovi na vlasti samo se slikaju sa nekim ugovorima o kreditu a od puta ništa. Onaj ko je mogao graditi izgradio je postojeći a ovi kako rade ništa od tog neće biti.
Pa ebem im djecu u usta žvaljava, pa za šta smo mi skupili 1,1 milijardu maraka za godinu dana? Ebem mater svima koji su glas dali ovoj bandi. Pa da mi ko hoće dat' sto-dvjesto milja poskid'o bi ih redom ko Gačić.
Jos jednom hvala SDA glasacima, glupanima i glupacama koji su dali svoj glas za nastavak siromasenja i onako opustosene zemlje. Zbog vas nam je ovako kako jeste, zbog vas nemamo osmjeh na licima, zbog vas glupani, je ova zemlja osudjena na propast. Zelim vam sve najgore u zivotu, ne znalo se za vas !!!
Pokrali drzavu, pokrali narod, pokrali izbore...pa dokle vise?!!!!
Bratski su njih trojica podijelili pare od akciza, a našu unučad zadužili još po par hiljada maraka... glasali ste, izvolite :) (BH blok je najgori i narod zna :)
Odmah ukinut akcize na gorivo i podic tuzbu protiv odgovornih i wigemarka on je najviše navaljivo da se uvedu
Pa gdje su pare od akciza majku vam?
Ako je stvarna namjena autocesta neka su!
Pa Bog vas u sumu okrenuo toliku frku digli zbog akciza pa ovo pa ono samo da napune svoje dzepove kakve. Crne ceste pune ebenih rupa najprometnije ceste prema kosevu ne mozes voziti nista osim terenca kolike pare uzmu od naroda i opet se zaduzuju trebalo vam za lijekova
Čudi me da to sultan Bakir-beg veličanstveni nije dogovorio da bude bespovratno ....!!! Pa to su njegovi ahbabi pobogu ...