Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zasto onda meni stalno stizu zahtjevi za doniranje odjece obuce i hrane od humanitarnih organizacija.Majka mu stara zar su vec opuhali 9 miliona.ovoj vojno sposobnoj muskadiji mi ne pada na pamet da ista dajem
I onda se čudimo što humanitarne organizacije niču kao gljive poslije kiše.
tih 9.2 ce zavrsiti u rukama podobnih a nista se situacija s ovim jadnicima nece popraviti...zivi bili pa vidjeli
Vecina ljudi koji komentarisu ovu vijest niti ima pojma o ovoj temi i situaciji, niti o zivotu izgleda.
pranje para
"Član Europske Komisije Vytenis Povilas Andriukaitis naveo je koliko je novca pomoći do sada poslano ka Bosni i Hercegovini. Radi se o preko 30 miliona eura od 2017. godine." ovdije se objavljuju siće a u EU stoje malo drugačije brojke. Znate onu, "ko je jamio jamiooo, ko je jamioo jamiooo"
Ma to je vec zavrsilo na privatnim racunima.
BH Hapci trljaju ruke!
na avion i vraćaj odakle su došli, EU plaća karte
gdje je to zavrsilo bog te pito
18. 000 000 KM??? Gdje je bar pola? Većina ih spava napolju.
Koliko li su ''lešinari'' uzeli do sada? U tome i jeste kvaka. Pokušavaju se sve aktivnosti, radnje, troškovi prebaciti na lokalne zajednice, humanitarne oprganizacije, donacije građana...Ali nemojte brinuti tako funkcioniše sve.
zadrzite pare.........uzmite migrante
migrantkinje ne dirajte hahahaha
posebna zelja ?