Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo Lajcak otisao na daljnje instrukcije Moskve o daljnjoj degradaciji i rasturanju BiH-a ?!? Otisao onima koji su darezljivo podupirali ideju srpskog fasizma nad neduznim bosanskim narodom ! Ovu slovacku gnjidu i desnu rucicu cetnika Dodika protjerati iz BiH i proglasiti personom non - grata a Dodiku zelim ugodne promatranje OLUJE II sa balkona njegove vile na Dedinju, odjevenog u srpskoj narodnoj nosnji i masnog oko usta od pashchetine (krmetine) koju zaljeva srpskom brljom uz obilato srpsko podrigivanje. Smrt slobodanu, sloboda Bosancima !
Brcko zivi na jaslama oba entiteta.
Hajde ne seri Pariz ima spomenik cica Drazi u centru Brckog. Ovo je prilka da MZ potvrdi nezavisnost BiH, ako Brcko pripadne FBIH, tako da se RS ne moze otcjepiti.
P vam materina jedino je Brcko grad koji je jos sad zasad normalan i gdje nema govana od cetnika, ustasha do vehabista na vlasti i to vam smeta. Nacisti, sve zivi nacisti p vam materina...jos 1000 godina necete imati civilizaciju vec cete ostati varvari sa balkana.
Ostavite Brčko na miru jer to je jedini grad u Bosni koi uspio da bar donekle normalno živi