Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja glupost. Rekli su da neće širiti EU u doglednoj budućnosti. Ovo je samo jeftina politička igra.
zakhaev2 Jbbte šengen mi i ne pripadamo tamo tamo je njihov svijet u kojem muslimani nisu dobro došli. Sjedi đesi i gledaj svoja posla ne trpaj se tamo gdje ti nije mjesto.
Promijenile se geopoliticke okolnosti ;) tako su i Bugarsku i Rumuniju ugurali, zbog Rusije, iako su 10x gori od nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dalje od SDA blize EU -- dalje od kriminala blize EU fondovima. Kako god bolje u EU hodniku nego na SDA vjetrojebini
RoyalBosnia e jesi ih zaebo što ne navijaš za njih, sad će izgubit samo što su bez tvoje podrške :D
Čuj Bruno haha ovo je prejako znači čim ti iskritikuješ Bakira SDA botovi poput Royal, Analizator, Mostarac i slično te napadnu da si neki uzpevac sa Poskoka, reče meni brat jučer da sam neki hdzovac sa Poskoka samo zato što sam rekao da i ljudi sa imenom Saša i Damir mogu biti bošnjaci, ma znači haos hahahahah
Eto ga docekasmo kandidatski status, jos 50-tak godina i eto nas u EU, ako je bude tada.
Da je kriminalna banda zvana SDA radila za državu koliko su radili za svoje marifetluke već bi smo bili članica EU.
Sa ovom vlašću,nema šanse da postanemo dio EU,kad se riješimo korupcije koja je preglomazna,možda nas onda primeovo za status je samo da se ovi političari Budaku kao da su nešto napravili,a. a dnu smo samom..
Tako ne misli Bakir i Željko Komšić, koji su spremni zaustaviti formiranje vlada. U koliko sve padne u vodu treba se zahvaliti Bakiru Željku i Biserki koja je u momentu kada EU odlučuje o kandidatskom satusu BiH dovela Iranskog ministra u BiH države koja je na strani Rusije i države koja narušava pravo žena, države čija institucije ubijaju žene. Ambicije Bakira i Željka su kobne po BiH.
Svi se okupili da se da kandidatski status BiH, jedino SDA i DF žele blokirati i zaustaviti BiH na putu ka EU i NATO savezu. Ne uspijeli se imenovati vlade i dokazati EU da BiH može ići prema EU izgubili smo novih 500.000 mladih koji će sami otići u EU. Za sve apsolutno sve kriva će biti SDA i DF Bakir i Željko.
Ovo je odlicna vijest za BiH da nije registracije prilikom ulaska u tu istu EU od novembra 2023.
Makedonija je dobila 2005 i šta imaju od toga ? Bio sam u Makedoniji prije Tri godine Gore izgleda nego BIH
Hou, jes, nou. Kakva BiH u EU :D Ko je jos lud da ovako kompleksnu drzavu primi u zajednicu? Pa ne bi nas i S.Koreja pod svoje okrilje uzela hahaha
I ja sam kod mlade imao status kandidata.Sad nam je dobro zajedno.Evo pripremamo se da kitimo bor.Ali nemojte nas napadati radi toga.
Nek ovo niste slali notifikacijom, al kad igra Leotar sa Dzerzelez Zenicom to mi saljete!
Hvala Slovencima i Olivéru Várhelyi
Nikolaidis: "Na fakultetima će se izučavati predmet “Uticaj antikorup. borbe na stvaranje Velike Srbije – od “Afere Agrokomerc” do danas”. 80-ih g. BiH je rušena i pripreman rat kroz “korupc. afere”: od Agrokomerca do “vikendica u Neumu”. U to vrijeme, na sličan način velikosrpski nacionalizam rušio je i crnog. vlast: ljude koji su bili sveci u odnosu na one koji će doći. Proces stavljanja CG pod kontrolu Vučića takođe je tekao u znaku “antikorup. borbe”.
Mi a i nasi politicari nismo to zasluzili.
"Ista kuhinja kuha i u CG i u BiH, čak je i sistem masovne manipulacije identična. I budalama je jasno da se regionalni odnosi na Balkanu pokušavaju riješiti interesno USA i Rusija preko leđa CG i Bosne i Hercegovine, favoriti su očigledno Srbija i Hrvatska. Ne bi bio prvi put da se velike sile u jednom dijelu svijeta politički ne slažu ili sukobljavaju, a da u drugom perfidno kolaboriraju i dijele interesne zone uticaja preko leđa treće strane." dr. Z. Begić
Sad nas našli uguravat u EU, kad se ta pogana i korumpirana tvorevina raspada. Ja bih radije pravio balkansku ili istočnoevropsku trgovinsku organizaciju, neovisnu o Briselu, Berlinu i ostalim imperijalističkim centrima mafijaške korupcije, kriminala i klijentelizma.