State Department o terorizmu
0
'BiH je slaba i decentralizirana država'
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jok nego je eto moja majka odgovorna, za eventualne teroriste.
State Department o terorizmu \'BiH je slaba i decentralizirana država\' pa majku mu, kakac vam je ovo nadnaslov i naslov? nigdje veze. de zaposlite vec jednom nekoga ko se iole razumije u zurnalistiku!
Vehabije, četnici, ustaše, sve to postoji u BiH i podržavano je od političara na vlasti...Sve dok je tako i dok teroristi i ekstremi ne budu tako i gledani i prema njima se tako postupalo, mi ćemo biti \"bure baruta\" u Evropi. Mada, i medjunarodna zajednica je doprinijela dosta da je stanje ovakvo jer stalno toleriše i nacionalističke i korumpirane političare, kao i mnoge druge stvari \"pod plaštom demokratije\"
gore mislim reci cetalji. a kazu iran pruza podrsku....pa kome usa pruza podrsku? profasistickoteroristickom rezimu izraela, sto ih cini prvom nacijom cija vlada otvoreno provodi terorizam u ime naroda. iran ima abu graib ili guanatanmo? ili obara svoje tornjeve avionima da ima izgovor za napade. jadno je sarajevo-x kada vam je ovo zvanican izvor informacija. sad malo prenesite sta mossad pise da nam ispirate mozak
al-qaida, izmisljena fikcija. sramota kako je svijet glup i vjeruje u sve to. pa vise cu setalji ubili civila nego svi terr napadi zadnjih 500 godina.