Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko zabrinut. Ne daju mu na bAciklo. :D
@DrynskaDominacija Al neki ne kontaju to. A sami učestvuju u kreiranju istih pod plaštom patriotizma.
Pa šta? I Tour de France redovno počinje izvan Francuske, pa se niko ne buni. Samo kod nas sve problem.
burgija , hajd neburgijaj !
Bas nas brigha kako se zove utrka, bitno je samo da se konacno otvori ta fabrika plehanih viklera. Ujedno molim sve ljude dobre volje da mi posalju ako imaju viska nekoliko viklera.
@BudistickiMonarh ti magistar istorije??? haahahahahaahah haahahahahaah ja ne vjerujem!!!! sta procitah... znas li hajvanu da je AU zabranila bosanski jezik, bosnjake...jesi ikada usao u katedralu u sarajevu?? jesi ikada cuo bosnjaci pravoslavne, katolicke vjere i bosnjaci muhamedanci???
Srbija nikad u historiji nije bila zapadno od Drine... svemu ovome au krivi nomadski stocarski narod Vlasi.. oni su se posrbili i dali tapiju Srbiji.. Isto kao sto su nama Albancima uradili Arvanitovlasi ili Kucovlasi iz Epirusa.. Prodali su se Grcima, i najljepsa albanska zemlja juzni Epirus je sada u Grckoj, a nikad nije bio.
Republika Vojvodina, Republika Sandžak i Bosna su jedno, odgovoriti Tourom The Bosnia, a početak iz Novog Sada preko Novog pazara pa kroz BIH
Ihh, pa svi će oni kad tad da se utrkuju ko će prije doći do srbije..
Ko je dozvolio prelazak granice bez zadrzavanja ako u BiH nisu dogovorili tu utrku....Bakire debilu imali te igdje ili si sposoban nam samo ruku gurnuti u dzep
E jesu navalili na Bosnu ko muha na govno,uostalom govno če i dobiti!
Mogli bi i mi organizovati trku kroz Bosnu i Hercegovinu ,a da krenemo iz Novog Pazara. A Madzari da organizuju trku kroz Madzarsku, a da krenu iz Novog Sada.
podjebavati je jedino sto mozete, kada vam gazde usa i eu potegnu lanac onda pridjete k nozi, samo vozite
Napaljena srbadija, ne odustaju.
Mogu oni jaja češkati, BiH nikada u istoriji nije bila srpska teritorija.
Naravno da jeste, od pocetka 10 veka da kraja tog veka je istocni deo tacnije gotovo 70% teritorije danasnje BiH bila deo Knezevine Srbije pod Vlastimirovicima, onda opet od prve polovine 11 veka pa do pocetka 12 opet taj isti deo pod Raskom da bi sredinom 12 veka cela Hercegovina bila opet deo Raske pa sve do raspada Dusanovog carstva krajem 14 veka gde se i zavrsava Srpska vladavina na teritoriji BiH i cela pada pod madjarsku vlast a kasnije pod Turcima
Baš ste neki nebeski narod, pozdrav iz Knina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaci iz Srbije ovamo migranti, a zauzvrat odavde u Srbiju biciklisti...i za jedne i za druge granica otvorena
Biciklisticka trka kroz vukojebone.
Četalji provociraju gdje god stignu.
A sto se cerekate kad Sipci nas provociraju?
hahaha..jadan je ovaj genocidni narod Srbi
Pripadnik naroda bez ijednog sportskog, kulturno-umetickog uspeha, nastao tokom vladavine turaka na ovim prostirima, operisan od pameti i koji deli drzavu sa jos dva naroda koji ih mrze iz dna duse se nasao da provocira nesto.