Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanivukovic je noge obrijao, obrve i trepavice uradio, jos samo picu da obrije i spreman za sutra Btw. Usput se popisam i na ovu paradu
Ko vam brani da se bubate gdje god hočete, Ali zašto morate javno pokazivati da ste nastrani.
Pocrkali svi
Ma nema to u Banjaluci ,,otkud ti ovdje 🤣🤣🤣🤣
A jesu sarajlije glupe. Umjesto da podrze paradu pa da se odrzava i u drugim gradovima, a ne samo po sarajevu, oni se protive tome, a svejedno ce vam iduce godine opet napravit paradu u sarajevu i tako zauvijek dok im se hoće. Tako da, budale jedne, ako imate imalo pameti cete podrzati ovo!
Ja bi vas sve na jedan otok stavijo da pa da izumrete kao mamuti na ostrvu mamu vam na ostrvu
Paradirajte boli me briga i za vas i za paradu
Mi ne prihvatamo one koji imaju drugacija imena a kamoli drugacija seksualna opredjeljenja. Dakle, povorka, zao mi je da moram reci, ali ovdje ne trebate ocekivati razumijevanje.
Gledaj kockastih glava, jedva dočekali da svu negativnost i mržnju istresu. Nije parada, nego panel diskusija i druženje, u iznajmljenom prostoru a ne na ulicama. Ako vam smeta i to da se zajednica druži par sati u 4 zida, onda ste stvarno poremećeni.
da vas hoce resetovat na fabricke halalio bi im secesiju
@kriticartamnoguma jel ti toliko iq mali ili nas zezas , ko je pozvao na nasilje jesam li ja igdje naveo da treba nekog ozlijediti ne prave ljudi haos samo im treba uzvratiti istom mjerom u isto vrijeme na istom mjestu organizovati pravu povorku ponosa odnosno porodilja koju ce citav grad podrzati , pametnom dosta a ti zatupljeni nacionalisto sjedi i pisi komentare
Bas me zanima kako će proteći parada u BL? Sarajevo je pokazalo Evropi kako se to radi.Vidjet će mo BL.
Degenek u najavi
fuj
Procitao sam kometre cini mi se da u iranu ili s asrabini zivimo
Sretno nadam se da ce te proci kao u sarajevu ali sve mi nesta govori da cete naje...ati
Cega se pametan stidi , budala se time ponosi. Bog je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu .