Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek otisao o nasem novcu. Otisao da se razvije u profesiji u kojoj je ovito dobar, drugacije ga ne bi primili. Meni je ovo sasvim ok. Cak stovise, ponosan sam na covjeka i na cinjenicu da je ponosno i prkosno predstavio bih.
Još da znaš kakve je sve prethodno prljave poslove radio za Lukača, sigurno bi bio ponosan na njega....
E sad kad vas ima šestero tako sposobnih i obučenih,mogli bi konačno reć nama neobučenima,ko je ubio dva policajca u sred glavnog grada i zašto?!
Nema ih niti šestero. ovo je samo Lukačev poslušnik za prljave poslove protiv kojeg tužilaštvo vodi istragu... Nagradno putovanje za obavljene prljave poslove, al neće još dugo, novi direktor FUP-a dolazi..
Sasa Petrovic dobar inspektor. Upoznao sam ga licno.. i covjek je FER 100% nisam bio docekan nikad nako i ako sam ja usrao neke stvari. Sve pohvale za njega --hex
Onaj osjećaj i jedan od članaka kad pišeš sam o sebi i sam sebe hvališ :).. koji kompleksaš, vidi mu se na glavi, ne zopvu ga kolege džabe HIBRID :).. Nešto ti druže spominju novog direktora, tužilaštvo, istrage, izgleda ne piše ti se dobro :).. Čuo sam da je obično go..no od čovjeka, koji cinkari kolege, gazi preko mrtvih, bolesni karjerista sa srednjom školom..
Dok mladi i obrazovani napuštaju BIH, koji su išli na fakultete kad je vrijeme bilo, kursadzije poput ovog Petrovića zapošljavaju i šalju na seminare. Sve su to Lukačevi poslušnici za prljave poslove, ali odzvonilo im je, kao što je i LUkaču tako i njegovim ulizicama... dolazi novi direktor FUP-a, j..ce im m..cu i njima i njihovim kursevima i kupljenim diplomama, samo zato što služe za prljave poslove, ovakvi poput Petrovića i sličnih rade, a mladi obrazovani napuštaju BiH.
Lukačev poslušnik i ulizica, kao nagradu dobio seminar i putovanje za obavljene prljave poslove. Dok mi po šumama danima i noćima, uz snijeg i zimu tražimo odbjegle kriminalce, poslušnici idu na nagradna putovanja. Pitajte tužilaštvo KS o kakvom kriminalcu se radi. Ohrabruje ipakd da će kriminalci poput ovoga završiti na optuženičkim klupama, ,pravda malo spora, ali dostižna.
Druze moj, ako bude po Covicima i Izetbegovicima, tebi u FUP-u nikad nece biti dozvoljeno da uspjesno i bez podapinjanja dovrsis istragu, ili da uopste bude kljucni dio iste, o bilo kakvoj vecoj aferi/org. kriminalu. Ovdje mafija ima svoju "drzavu". Mamicu im mafijasku!
Druze ovaj i već radi za njih, pa je dobio nagradno putovanje, dok drugi policajci rade na terenu i izlažu riziku svoje živote...
Pametan čovjek.Unaprijed razmišlja o svojoj budućnosti i ona je samo u NATO savezu.Kada se budu tražili kadrovi on je na vrhu liste.
On je na vrhu liste, al za zatvora..
Mic po mic lagano i to će biti aBd domaći NATO kadar
Svaka cast... Ovakav treba da nam bude rukovodni kadar u policijskim strukuturama, a ne stranacki uhljebi koji ne mogu 100 metara prehodati....
Ovakav je već rukovodni kadar zahvaljujući prljavim poslovima koje je radio, pa ga onda nagradili putovanjem...
Ovakvog treba s noge na nogu, ološ cinkaroška, karjerista preko leđa drugih, ukratko g..no od čovjeka...
I sad ce biti na birou jer nije zavrsio FBI skolu u Travniku ;)
U Brčkom je zavšio :), al go..no cinkarilo kolege pa napredovalo :)
izgleda svaki saša petrović je ćelav
Ovaj ima dodatnu karakteristiku osim ćelavosti, lik je zlo!, za razliku od drugih Petrovića...
Sad ce ga ovi smjestit u kacelariju da sjedi ne talasa i papire prebire
Sve to znanje pada u vodu kada dođe do sudije koji oslobađa krimose.
🗽 New York
Cestitam na zavrsenoj obuci ali dzaba ni jednog politicara ovaj nece uhapsiti .
I sad imaju svog čovjeka u ovim institucijama, i ima da uradi sve bez pogovora kad im šta bude zatrebalo, koje su hinje ovi ameri...