Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte smradova u prvim redovima....!
Covjek bi pomislio da Bevanda voli zemlju koju predstavlja kad ga slusa kako govori o BiH kada je van nje... A u stvari je najgori od svih predstavnika Bosne i Hercegovine kojeg smo imali...
Bosna i Hercegovina ima ogroman potencijal za napredak, ali nas je.bu politicari, pogotovo kadrovi iz SDA I HDZa koji pokusavaju sve prodati kao sto su i prije prodavali ali za marku, nista vise nego marku. Sada ce na red doci i prodat cemo izvore vode, crpit ce nasu naftu i sve cemo duplo placati jer tako to stranci rade. SDA im je dala nase fabrike privatizacijom i vidjeli smo sta su napravili od nasih firmi i nasih radnika.
Taj ne može ni svojo ženi predstaviti svoje potencijale, jadni smo mi........?
A uzalud svi potencijali kad nas nacionalne stranke pljackaju 20 godina.
KAD NEKO KAZE DA IMA SUNCE, ZEMLJU, VODI I VJETAR ONDA ZNACI DA NEMA NISTA, DA NIEJ SPOSOBAN DA PLANIRA, DA NIJE SPOSOBAN DA IZGRADI ... DA JE SPOSOBAN SAMO DA LEZI I GLEDA U NEBO, SUNCE I ZEMLJU. OVIM JE REKAO KOLIKO JE VLAST NESPOSOBNA ZA BILO STA OSIM DA SEBI NAMICE PLATE, AUTA, KUCE ...
Bivsu drzavu nisu izgradile privatne nego drustvene, radnicke, firme. Bile su to firme koje su poslovale po cijelom svijetu. Ovi isti su te firme oteli od radnika, privatizirali i unistili, pod izgovorom tranzicije. I sad se coek hvali potencijalima, jer nista drugo i nema. Hoce para ! Da neko investira a da oni unistavaju. Pa ko je budala ?
Uvijek se znalo da BIH ima dobre potencijale i resurse samo su potrebni pravi ljudi da bih privukli investitore da u to ulazu..mozda ovaj put to ipak uspijemo na ovoj konferenciji !!
Ovakve konferencije su jako bitne za nasu drzavu kako bih se privukli investitori...
Trebao je iznjeti i to da imamo pitku vodu, ja vjerujem da ne znaju za to :)
i sta kaze? potencialno bi jos mogli prodati elektroprivredu i telecom
Kako je samo lijep i ćelav