Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOJLE STRANKU U BIH: DF_SDP_ SBB
Nece biti kao u sda, ovo je DEMOKRATSKA STRNKA SDP
Crvenih vise nema ni u Rusiji,ali zato ima kod Bosnjaka,do duse mi smo nedavno tek i dobili sansu da budemo komunjare
Bešlaga,hajde ti,blago nama,kući,dosta je bilo
Najjace mi je kako traze demokratizaciju stranke, a onda kazu da ce se dogovoriti za koga ce glasati :)
MAlo si pobrko stvari,razmatraju ko se hoce,a ko nece kandidirati za predsjednika stranke,a glasanju ce se pristupiti demokratski,jedan covjek jedan glas,nece odlucivati samo glavni odbor stranke.
Nisam ja ništa pobrkao: "O tome koga ćemo od nominovanih kandidata podržati, odlučit ćemo krajem augusta", izjavio je za Klix.ba Selim Bešlagić.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Redakcijo zasto mi brisete komntare jel vas to yvala segmendina srna ,da ukinete komentare u kojima je njeno ime sadrzano ,zasto se boje isine kad je sve onako kako sam napisao.SDP je poceo onog dana propadati kada su ljudi poput Segmedine Srne ,Nedzada Fazlije poceli ulaziti u SDP.
SarajBeg,jeli te to papanka SDAovska Seada PAlavric bnagovara da pises ovdje,ili mozda Turkovic posteni?hahaha
Ne zanima me kakvo nam je u drzavi stanje sve dok imamo papir i da sprzimo granje..
imali ste priliku biti svjetlo u ovoj tami ove drzave niste uspjeli utopili st e se u tamu postali njen sastavni dio ,vi ste svoje odsvirali samo idiot ce dati glas SDP vidjeli smo ko ste i sta ste narod jeste glup ali ne valja i preglup
SDP je obicna ublehaska stranka kojoj je jedini cilj uhljebiti sto vise nesposobnjakovica. provakili su se i nikada nece biti sto su bili
ZA razliku od SDA,koja je nas je dovela na dno u ovih 25 godina vlasti.Nije SDP stvarao razne Turkovice,Causevice, i ostale kriminalce,nego SDA,njihova vojska na terenu,hahah. Sto su se provalili,sto je medju Bosnjama 70% primitivne stoke,koja glasa za SDA a slusa Cecu,i BAjram slavi uz Mitra Mirica,haha. A svaka druga "Alaha mi" :D
SDP - da su znali i umjeli, a imali su prilike, mogli su da budu 10 puta jaca stranka u BiH i 10 puta vise da imaju povjerenja, clanstva i respekta medju narodom.
ave cezar... Sta da recem,imali su svi priliku...Na kraju sve ista govna...Matere mi,ne znam za koga da glasam...Ali rekoh sebi,za one koji imaju najmanje glasova...Sad dok skontam koji su ti.
Nisu mogli boplje,SDa ih kocila 4 godine,vitalni nacionalni interesi,Budimiri,Lijanovicui,Ustavni sud itd. Bih je multietnicka drzava i njena buducnost je jedino moguca ako na vlasti imamo gradjanske multietnicke stranke,nacionalisti nas dijele,da bi nas pljackali.
vidi komunjara,evo moja glava ako je ikad ovaj Bešlagić citao Marxa ili Engelsa...Doduse,kome to danas i treba...Its age of capitalism,hell yea...
Miro Lazović nikak, o Emiru neznam dovoljno pa necu komentarisat. Po meni najrealnije opcije od ovih navedenih su Nikšić i Jasmin.
Sretno SDP.