Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulica Jovana Divljaka umjesto Radićeve hajmo gradonačelnice
odnijela je i desetine hiljada u Evropi iako su vakcine bile tu...neg kad dođe vakat i kad je zapisano da napustiš ovaj svijet tad se to i desi... pokoj duši generalu Bosne
Odnjeo je i Divjak stotine srpskih terorista na onaj svijet
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Moj Lévy... i vjeruj da je tebi I BIO više general nego ovim "ko bajagi današnjim patriotama"!
Nosilac najviseg odlikovanja Legije Casti u Francuskoj, a kod nas ne znam da je dobio barem sestoaprilsku nagradu, orden bilo koje vrste. Obavezno uvazenog i dragog nam Generala posthumno odlikovati kako za zasluge u ratu, tako za zasluge u miru. Ime ulice, spomenik svakako i obavezno. Ko nauci jednog covjeka i pomogne mu u sticanju znanja, kao da je pomogao cijeli svijet. R.I.P. simbolu ove napacene drzave i njenih gradjana, jer nepravda prema tebi je nepravda prema nama postenim gradjanima
Danas su tuzni svi ljudi koji znaju kako je biti zrtva, a posebno sva ona djeca koju si spasio tvojim pozrtvovanjem. Ti si otisao fizicki ali ti ostajes vjecno u nasim srcima i nikad necemo zaboraviti tvoje herojstvo GENERALE, LJUDINO, MORALNA VELICINO!!!! Jos jednom HVALA TI ZA SVE!!!
Jedan od onih, koji su naucili na vojnom skolovanju DA MORAS USTATI I BRANITI SLABOG I BEZPOMOCNOG , da ne smijes zatvarati oci i okretati glavu pred najezdom VARVARSTVA od zlocinaca. Covjek koji je svatio da neki prvo poture nekome KAMU pod grlo pa onda nude rjesenje!Nek ti je vjecna slava HEROJU!!!
Dobar čovjek na pravoj strani i svi te cijene. Mnogi su imali tu priliku kao general, ali su stali na stranu zla, ubijanja, rušenja, paljenja, silovanja, mučenja.... svojih sugrađana, komšija, kumova i prijatelja.
"Koliko mu je bilo teško nepripadati nigdje i nikome,osim sebi i sličnim? Njih je tada,ruku na srce,bilo vrlo malo. No,sačuvali su obraz. Ljudskost. U džungli Džahilijetskoj." I. K.
Kad je dIVLJAK OTISAO
Prodavao oružje zelenim beretkama pa nije mogao biti general, osuđen na 9mj zatvora i onda govno kao i bogićević izdao srpski narod
A šta si ti radio za razliku od njega? Kupio na traktore televizore, frižidere, pegle, šporete iz zgrade svojih komšija na Grbavici. Ko će tebe sutra spoemnuti kada umreš?
kakvo govno moras biti 3 godine rusiti grad i ubijati djecu,cak ubijati i svoje!?ali malo postoji pravde pa postoji hag...
Levi je odavno provaljen kao neko koga je lako potplatiti da pise po narudzbi.
Nije samo Levi pisao o strani koja je branila ovu državu i onim koje su je napadale i rušile. Sav svijet je direktno prenosio granatiranje Sarajeva 4 godine sa brda na kojima je bio Karadžić sa svojim kerovima rata.
General zasluzuje ulicu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, to je najmanje sto Sarajevo moze uciniti za sve ono sto je general ucinio za nasu domovinu!
LAHKA TI ZELJA BOSANSKA GENERALE.
Čovjek koji je uz sve ostalo, spašavao obraz Srpskom rodu.
Levy gdje dodje tu trava ne raste. Torta u lice u Beogradu- neprocjenjivo!
Pretražujući internet stranice, o zatvoru u Parsovićima gdje se vodi proces Čika Jovi, konstantno se prezentiraju razne informacije o zločinu u Trusini, koja je bila u zoni odgovornosti brigade „Neretvica" čija je komanda smještena u osnovnoj školi u Parsovićima, u kojoj je Čika Jovo bio uhapšen i procesuiran
Generale, generale...zasluješ vječna lovišta...pokoj ti dobroj duši....
Hvala za sve generale, lahka ti zemlja Bosanska.