Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nema Srba bile bi neke druge budale, zivot nikada nije jednostavan. Jedino su Srbi budale na kvadrat, pa bi samo ratovali, da bi poslije mogli svoje poraze u tim ratovima, uz gusle da opjevaju kao pobjede, plus vole da su zrtve, to je jedna veca kolektivna, mazohisticka, psihoza. Daleko im kuca, reklo bi se, ali, blizu su - tako da to otpada. Ostaje nam da se patimo i natezemo sa narodom bolesnikom Balkana.
@Seljofob Da hoće biti Srbija od Tokija do Milvokija da mi na Balkanu malo dahnemo dušom, a neka sa njom deveraju malo Ameri, Meksikanci, Kanađani....
@Seljofob mijenjaj nick seljofilu!..da,tebi je život zbilja prost,prosto ti bilo negdašnji srbine...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JOJ VALJA VAM UMRIJET POLITICARI BAS STETA STO SE NE BORITE ZA NAROD DA SE OTVARAJU KOMPANIJE DA SE IZVOZI DA SE ZAPOSLJAVA OMLADINA A VI SE SVADJATE OKO NEBITNOH STVARI...NE BI VAM BIO U KOZI NA ONOM SVIJETU!!!!!!
Bravooo Covjek reko sve u jedno recenici!?
Svaka čast, hirurški precizna analiza stanja, bez dlake na jeziku. I ne prvi put. Ovakvih novinara kod nas jednostavno nema, nemaju ni znanja ni inteligencije za to.
mpo
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nema nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Pravo u kost!!! Svakaka cast gsp...
vec godinama ista prica i cirkus za seljacine koji misle da se oni bore za svoj narod a ne svoje dzepove,nazalost malo je novinara u srbiji kao ovaj Toncic da pricaju istinu kojemu svaka cast za iskrenost
BOSNA I HERCEGOVINA JE UVIJEK POSTOJALA OPSTAJALA!!! A UVIJEK JE BILO NASRTAJA NA NJU!!! STO VIŠE NASRCU, ONA JE SVE JAČA I SNAŽNIJA!!! MNOGI SU SUBE SA ISTOKA I ZAPADA LOMILI O NJENE BOSANSKE STIJENE!! I UVIJEK ĆE KREZAVI HODATI !!! ONI ŠTO JE NAPADAJU!!!!
Srbi jedinstveni a bogami i rvati. Samo se glupi bosnjo rasipa po kojekakvim njihovim strankama, njihovim pravdama, nekakvim blokovima nekakvim savezima i komunjarskim strankama. Nisam ni za ovakvu sda na celu sa bakirom jer to vise nijr ona sda..jednostavno je bosnjaci nemaju jakog lidera u nasem slucaju nemaju pouzdanog cobana. Srbi i rvati bar onaj politicki dio nikada nece prestati rusiti BiH a normalno takvu politiku prenesu i na obican narod
ključ sarajeva mu hitno uručiti..zaslužio je a i ugledan je ...
Istraživanje ko istraživanje, svašta tu ima, ali mene je „oledio“ podatak da je 66% stanovnika Republike Srpske ponosno što su građani Bosne i Hercegovine. Ali šta nam je činiti? Istraživanje proglasti nelegitimnim, jer krši izvorni Dejton. Autorice istraživanja optužiti za pristrasnost zbog afirmisanje sećijaške, sarajevske, probosanske politike i ukazati na njihove veza sa stranim fondacijama....
Ovo je srpski " teatar za naivne". DODO, VULIN i svi iz Vučić com. trube, plešu, pivaju, a onda se pojavi on, glavni i zareži AV, AV, oni se umire, a on prodaje mirotvorstvo. Ljige svi do jednoga.
znamo
mnogo je interesantnije citati sadrzaj kesice za supu nego otrovne nacionalisticke komentare. pa makar da su duhoviti ni po muke. BTW Bojan Toncic je covjek vrijedan postovanja.
Ispravno rečeno. Glumi, a sve rade po dogovoru.
Kad Srbin iskreno govori o Vlahu. Još samo da se usude i pocnu ih šamarat i zavrtat im uveta.