Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM ! USTAJE BOŠNJACI I SVI PATRIOTI OVE DRŽAVE BOSNE , ONA JE NA PRVOM MJESTU ‼️🇧🇦⚜️💪
Ne palamudi, ovo je jaka inicijativa, prvo država pa sve ostalo ‼️
Ja sam Bosanac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sestro draga, drzi se ti Grada Sarajeva...i de pocni sta konkretno. Od fotkanja, docekivanja delegacija na cestitanja, pisanja FB statusa, osim vlastite promocije, slabe fajde za gradjane.
Nove uzdanice iz sjene koje spašavaju SDA. Ovaj se grli sa Bakirom,a ova sa Sebijom. Živi bili pa vidjeli, za k8ga ovaj dvojac radi i kiga spasava od izbornog poraza.
Ma svaka njoj cast ali i ona je samo jedna marioneta u njihovoj sluzbi, a i sva je nekako njanjava za nesto ozbiljno da uradi.. mozda i grijesim ali sumnjam..
Dovbra ideja, samo sto nema subjekata da je slijede. Sve "dejtonske stranke", koje slijede Dejtonski ustav su veleizdajnicke jer provodjenje Dejtona znaci smrt za RBIH.
Dok Bosna teće biće Bosne!
BiH , F BiH , RS, KANTONI, GRADOVI , OPŠTINE I MJESNE ZAJEDNICE SVE JE PODJELJENO NA UHLJEBE ( BUDŽETARE) I RADNIKE ROBOVE . UHLJEBI IMAJU DO 15.000 KM PRIMANJA I SVE DRUGE PRIVILEGIJE A RADNICI DO 900 KM BEZ IKAKVIH DRUGIH PRAVA. BiH je zaista demokratska država ako nemaš ( nedaju ti ) nemoraš jesti.
nije joj dugo trebalo da postane posvudusa, sad ce iz pastete izvirivati
Oooo Boze Milostni spasi nas ove dosadne posvuduse sa Titovom slikom.Pleaseeeeee
GLAS ZA SDP = GLAS ZA ZAKON O PREBIVALIŠTU ODNOSNO LEGALIZOVANI GENOCID OD STRANE SDP-A
Hocu Becirovicu, ako ces ti, tvoja stranka i svi koji koaliraju sa tvojom strankom obecati da necete vise ni marke zaduziti BiH sa kreditima!!! Mi gubimo nezavisnost svake godine kad vi zaduzujete BiH i buduce generacije kreditima! Ja biram da cuvam nezavisnost BiH tako sto zahtjevam da se zaustave sva buduca zaduzivanja!!!! STOP ZADUZIVANJIMA!!!
Denis i Benjamina imaju budućnost u politici ove države,treba ih jako podržati u tome i mjenjati ove istrošene lažove.
Prvo neka svi parlamentarci pokazu iznos koliko su zaradili drzavnog novca sjedeći od mandata do mandata. A znamo da su svi oni preko svojih stranaka, partija dosli do tih pozicija. Ali drago mi je što je Denis i SDP uskocili sa ovom incijativom prije SDA koja nam pred svake izbore servira neke patriotske i drzavotvorne šatro incijative.
Zbog licnih interesa i potrebe nasih politicara da svaki mora biti na celu neke koalicije, opet cemo imati mnogo malih stranki koje se ne mogu dogovoriti. Pokret veceg broja stranki, tacnije sestorka, smo vec imali. Otpao je ko nije valjao i sad gleda da se ponovo s nekim iskombinuje. Ne bi cudilo da i SDP predje negdje drugo radi nekog interesa umjesto da postojecu koaliciju jaca.
Drzava se gradi ekonomskim projektima i dovlačenjem investicija, a ne šupljim ovakvim pričama kao što nam SDA valja evo 30 godina, a nikakve efikasnosti za građane. Denis je jedan lezihljebović koji muze državu 20 godina kroz parlamente i patriotske priče, kao da su ga SDA, HDZ ,SNSD učili taktikom za zaglupljene mase.
A jeste dosadni s ovim tekstovima o njoj. Koliko se plača ova promocija. Malo malo tekst o njoj gdje je napravila selfie i šta je objavila na Instagramu.
Bas cudno da ti kao potpresjednica SDP-a podrzavas potpresjednika SDP-a....hvala ti na obavjesti