Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko znam, neki dijelovi Prenja su minirani. Dobro su prosli.
Jesu tamo prema Bijeloj Vodi jer je tu bila za vrijeme rata linija fronta. Uglavnom ove zapadne padine nisu jer je tu 93 bila put spasa od Jablanice prema Mostaru.
Zasto su se dva stranca bez pratnke vodica kretala na Prenju, to je veoma opasna i divlja planina, koliko god planinar iskusan bio
Em prirodno opasna, em puna mina..
Svaka čast pripadnicima Gorske Službe Spašavanja.....
hehe planinari iz Belgije... kod njih nema vrha iznad 500m :P
GSS su u cijeloj drzavi pravi ljudi humanitarci i nikad jos nigdje nisam procitala nesto ruzno o njima.Svaka im cast i ovim nesebicnim ljudima treba pruziti jos bolhe uslove za rad a i zasluzena priznanja
Pitanje za klix novinara jeli taj Spahovic pokrenuo istragu ili je pokrenuo potragu za nestalima
U Salakovac sa njima kao i sa ostilim imigrantima.
Dobar
Velika pobjeda
Svaka čast.....
Cccc.
Prenjelo ih
Bravo GSS :)
Zovu belgijanci jedan drugog na mobilni. Jesul' tebe uspjeli pronaci ovi iz bh gorske. Nisu. Nisu ni mene, ja im se sakrio iza omorike.
Kakav smisao za humor...
iz onake Belgije dosli n Prenj ! bas su budale !nama da je u Belgiju !
Sto ti govori da cijenis ono sto imas i pokupis pivske flase za sobom.
iz belgije gdje je najviša planina ispod 700 metara na prenj, a ja se nakon 10 godina planinarenja ne usudim otići bez vodiča. ma treba ih u zatvor poslati!
Kakvih 700. Planine su im visoke tek malo ispod 7000 (dm). Sedam hiljada, hej ! U BiH najviša planina Maglić nema više od 2386. U Belgiji skoro 7000.