Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima je Hag druga kuća...
@Malenih23 A Omer je za tebe.
Vučićev program "Srbija 2025." je pokazatelj koliko su Srbu u matici i okruženju trenutno zapali u loop. I Tadić je izašao sa sličnim programom 2012. pred kraj predsjedničke karijere i znamo kako je završilo. I ova priča o strategiji odbrane to potvrđuje. Kada je čovjek nemoćan onda to kompenzuje riječima.
E moj Bećiroviću, to ko će ovaj put ići prema Hagu je veliko pitanje, ustvari ko malo bolje poznaje prilike i nije veliko pitanje. Srbima je potrebno samo da Amerikancima kažu da unpravu ste, sa Vama smo, a znaš kroz istoriju ili historiju šta se dešavalo kad su Srbi sa Zapadom na ti, a ponavljalo se puno puta sve vi to dobro znate, kao i to da se Srbin kući uvek vraća, kad tad!
Ovi što redovno pljuju SDA u korist SDP-a odjednom pljuju SDP ?! Hej botine Vučićeve,šta ima?
Ajde ti Bećiroviću reci šta je mali Šengen?
ovaj papak samo osudjuje tudje strategije jer nije u stanju izmislit svoju ... a mozda se malo i zabrinuo ko Inck ... ima 4 milje svaki mjesec ... milja po izjavi
Ponovo sam na klicu,nakon isključenja.Nastavljam sa ISTINOM i samo ISTINOM,pa me opet isključite.Pozdrav genocidašima i UZP ovcima.Karam vas svakodnevno.
Denis bi mogao zamijenit Inzka, godinama su jako zabrinuti. 🤣🤣🤣
Ovaj Denis samo zna kaciti se za mnogo vece politicare kako bi se malo pojavio u eteru. Nula od diplomate
uvedite srbiji 100% takse ko Kosovo i mirna bosna, dok ne priznaju genocid dok ne potpisu papir da ne spominju Bosnu i Hercegovinu u narednih 100 godina i onda mozemo da pricamo.
Denise sreco, opet pisma pises, sve je to fino ali de sta uradi bolan ...
Denise dosta je i tvoje šuplje priče godinama, trebo si ostati raditi kao profesor historije jer dosta je više i tvojih predavanja po parlamentu, a učinka nikakvog. Pokreni pitanje kako zaustaviti odlazak mladih, kako pohapsiti ovu nacionalističku bandu, kako da se glasa elektronsi i da se listuci skeniraju, kako povecati plate radnicima...
Protjerajte odma Srbijanske Ambasadore iz BiH i odma ste him odgovorili kako treba..
Protjerajte odma Srbijanske Ambasadore iz BiH i odma ste him odgovorili kako treba..
Ajde ne bacajte supljake. Vi ste ti koji rezite na RS. I hteli bi da je ukinute. Pa dobijete odgovor iz BG. Da vam to nece dozvoliti.
Pola covjek, pola otvoreno pismo.
@gazdaa nigerijski princ, pise spam emailove srbiji i hrvatskoj, sve ide drito u spam folder