Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doveli ste do toga da je ovo jedino rijesenje. Treba razviti sto se razviti moze. Trazite kredite da zavrsite VC, da ojacate infrastrukturu, ekonomiju....Onda ce Dodik i slicni njemu gubiti izbore, jer nemaju nista za ponuditi.
Ma ne...lakse palamudit i slikavat se
Imunitet od krivične odgovornosti koji pruža entitetski ustav je na entitetskom nivou i odnosi se  isključivo na zaštitu od entitetskih zakona a nikako od nadređenih državnih.
Moliti Britance za pomoć isto je k'o gasiti požar benzinom. Oni su u stanju dva prazna ormara u dvije različite sobe zavaditi, stare kolonijalne fukare.
bravo denise
Na zalost, ovi su se samo rukovali, sumnjam da su razgovarali jer ovaj " nas" ne zna engleski.
Zamisli sad da je Bake s cackalicom medju zubima bio u UK umjesto Denisa, koji bi to show biJo!
Samo brundi ne dajte pare, čim zakasni penzija plata 15 dana oborit će ga njegovi. A što se tiče sukoba, pa čovjek nema para u budžetu da plati policiju digo kredit u komercijalnoj banci haha on bi finsnsirao sukob smiješno. Brundi jedino vodi sukob sa realnošću.
Bošnjaci trebaju biti barem mentalno spremni, ako nisu na druge načine, za eskalaciju krize. Srpska elita u Beogradu i Banja Luci sigurno će pokušati učiniti sve što bude moguće da ovaj dio BiH otkine i priključe ovom dijelu kojeg zovu srpski svet, a u širem kontekstu ruski svet. Bošnjačka elita treba još aktivnije raditi na mobilizaciji svih patriotskih snaga i saveznika širom svijeta, prije svega SAD i UK,. Uskoro je moguće iz RS očekivati i oružane provokacije.
Ima tu nekoliko opcija.Smijeniti,smiriti ili umiriti :D
Da ste bili složni za izmjenu izbornog zakona, njega bi narod smijenio, ne bi trebali stranci!!!!
Becirovicu prvo se mora uvesti jedinstvena bh policija.Suvise ste grupno u politici daleko otisli od zone mirnog sna obicnog gradjanina. Spustajte loptu !
Ne prije nego *POSLIJE*
Zamislite da je ovo rekao Ruski ambasador za Becirovica, ili Iranski ambasador, odmah bi bilo mjesanje u unutarnja pitanja
bećirović nemoj braniti rs, dodik sam ruši dejton i rs pa neka uradi najgore, rs mora biti srušena milom ili silom i dodik čini uslugu svima
bas obecava ovaj britanac za gej populaciju.
A nećeš Komšića koji nije legalno izabran,a?!
Kvaka 22: ako ga smijenite izazvat cete sukob.
Kakav trebas biti idiot da ovo radis i izjavljuješ. Beceirovic je jedinica za idiotluk