Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci ne zaslužuje političara profila; ''Moj Babo je, moj Babo je...'' koji se prodaje kao ''lider Bošnjaka''. Čovjek koji gradi feudalnu-kastinsku državu sa osloncem na ''čeličnu gardu'' halkara i minderaša. Čovjek koji govori o Bosni (BiH) a čija noga nije nikada kročila u ;Trebinje, Gacko, Bileću, Čapljinu, Livno, Duvno, Busovaću, Doboj, Bijeljinu, Zvornik, Foču, Višegrad i desetine drugih gradova. E to je taj Riđobra-GAD-i.
MA OVO JE SVE DOGOVOR, KRIZA VLASTI I OSTALO, INACE SE REDOVNO CUJU I BAKE I COVIC I DODIK, NAMA SE SMIJU A NJIH BAS BRIGA
Ako ćemo tom logikom, onda ukinite zakonodavnu vlast i nek sve radi Incko. Ako je to već suština države kakvoj težite.
Ovaj tupan ne shvata da mu nece Incko praviti drzavu. Ako znas pravi ako ne nisi bolje ni zasluzio od ovog sto imas. U prevodu ko vas jebe.
@Pancer "Koja tužibaba" a sta reci za druge, koji su stalno u Beogradu ili Zagrebu.Oni ne tuzakaju.Idu da kahvenisu,nemaju skim ovdje da se druze i piju kavu.
inzko je izrazio zabrinutost vec 12 345 put,samo tako nastavite da ga nervirate brzo ce doci do magicnih 20 000 zabrinutosti.
Koja tužibaba
ma njima je svima do jednog, bez izuzetka milina. Dobijaju enormne pare, ne rade ništa. Građani su ti koji ispaštaju
U BiH rat traje i danas svim sredstvima.
Bravo, javno i jasno. E da vidimo kakve će potezi direktno da se sprovedu od strane Bakira i rukovodstva parlamenta.
Nije problem da se zakaze sjednica nego su problem Dodikovci koji to nepostuju . A OHR zmuri.
usvajat zakone bez njih, i bez ostalih naroda, bili hrvati, bosnjaci ili srbi i naravno ko ne dodje nema ni plate
Bravo Denise ! Kratko i jasno.
E Bećiroviću jesi i ti našao kome se obračati? A znaš da je SDA iz RS i FBiH glasala da u Domove Naroda idu upravo oni koji sada ne dolaze i blokiraju rad?
Bećirović Srbijanski sluga , traži sjednicu
Kako su svima puna usta Dejtona kad im to odgovara, a kad ne odgovara, mijenjali bi ga.