Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba Miletu uzimati za zlo, put od međeda do nekog oblika ljudskog bića, jako je složen, spor i trnovit.
Prestanite se sa njim dovikivati.Trazite smjhenu.. Covjek je na crno listi i nebi smio biti dijo vlasti.. u politici niti u kolaciji.Svi oni koji saradnju sa njim .. ..ISTI SU.
blago vama sa cim se bavite.
Becirevicu pocasti ga bananama za vaskrs.
Idu izbori. Do objave istih treba drzati paznju naroda da se ne raspravlja puno o besmislu SVIH IZBORA DO SAD! Kad nemas za koga sam postupak postaje izlisan. Na svim razinama se ne bira najbolji strucnjak vec najmanje zlo. Tako da 50% gradjana vec desetljecima ne ucestvuje u tom cirkusu. Od onih sto ucestvuju manjina su mladi, zaludjeni stranacki poslusnici. Ostatak cine oni sto strahuju od izbora prvih, koji bivaju vuceni za nos kao korisni majmuni. Neko se pronasao? To je jos dobro.
Bećirović o prelijetanju bombardera: Dodik treba znati da taj čin podržava preko 70 posto građana BiH. Što bi rekli ne vire više ni nogice, sav se uvukao 🤣😂🤣😂
Dodik je vlaska genocidna i smrdljiva svinja!!!!!!! 🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
A ja tebe doživljavam kao nanu na prelu
Prestanite se sa njim dovikivati.Trazite smjhenu.. Covjek je na crno listi i nebi smio biti dijo vlasti.. u politici niti u kolaciji.Svi oni koji saradnju sa njim .. ..ISTI SU.
Staces njegova citava familija su kreteni,goric kuryica igor kretencina da ne nabrajam svu kretensku familiju.....krkanluk dzikanski.
Dodo = moderni primitivac
Krmak bio, ostario i umrijet će takav. Vaspitanje nula.
Nexxy covjek je kao robot i pisar, nikakav lider nije stvar odgovora nego djela. Prepiske i palamudjenje u nedogled zato nam je ovako. Sa ovakvom sortom ljudi Dodika, Nesica, Stevandica mozes samo istom mjerom cak i gorom.
On izgleda samo zna vrijeđat i provocirat
Nije Becirovic Ramo Isak da odgovara nekim Nesicima i Dodicima njihovim krmskim jezikom...covjek je gospodin
Laktaski vepar vise ne laje on rokce.
To vam je kad dobijete Becirovica pisara. Olovkom se ne bori Laktaske barabe. Bosnjaci nemaju lidera koji ce ovoj bagri zacepiti usta. Svi se samo ustrucavaju zbog licnih interesa fotelja i polozaja. Nema covjeka da kaze da svoju Laktasku politiku mozr provodit samo u Šumadiji. I da cilj svakog Bosnjaka treba da buds slabljenje, marginiziranje i unistavanje genocodne tvorevine Rs.
ljiljan77, svako ko se spusti na nivo vepra iz Laktasa je gori od njega. Njemu je veca muka kada mu se odgovori kulturno!
Ti bi unistavao,sta cekas gazijo? Kako li si to smislio i zamislio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan doktor ne treba komunicirati sa krimosom i ponavljačem.