Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dusa nasa neka si mu rekao, napisi koje pismo za javnost, majke mi mene je stid za koga sam glasao!
Pa nemoj te ga prihvatiti to od vas niko i ne trazi a inace vi nista i ne prihvatate sto je Srpsko tako da zaboli nas za vase neprihvatanje.
ne smijes se vise ni tucati u ovoj drzavi
Tuzibaba. tuzibaba i to rumena.
Nazzi I Rumenko verbalno jaki a u praksi k'o Tomosov motor - puno buke, malo brzine...
21. Mart ce uci u BiH historiju kao datum kad smo dobili datum za pocetak pregovora o ulasku u EU. I sto je jos bitnije pamticemo ga kao dan, kad smo prvi put pobijedili nekoga u barazu....Zasto ne biti optimista, uvijek postoji nada da se ovo moze desiti.
E hoce im Smith zabraniti. Jesi naivan Becirovicu.
Treba nazivati stvari pravim imenom i reagovati na vrijeme, kasno ce biti poslije ..
PA MISLIM DA JE VRIJEME ZA OTVORENI BOJKOT HRVATSKOJ I SRBIJI... prestanite kupovati njihove proizvode. Oni su agresori i ništa vam ne žele dobro. Barem im prestanite davati novac. Sačuvajte obraz i dostojanstvo.
"Hor "Sejfullah" iz Konjica predstavlja Bosnu i Hercegovinu na festivalu u Alžiru" Na ovoi nista nije rekao a taj hor kao predstavlja i Srbe i Hrvate koji taj hor zele cuti i vidjeti kao ja gey porno film. Smit je taj plac naravno ignorisao a smijem se kladit da znam sta je pomislio.
... a Šmit mu je na to odgovorio: aj ba Rumenige na laprdaj više
Pa i mal drzava kakve resurse da sprijeci vise ova srBsko-srBska orgijanja po BiH?
El kakir prodao reviziju i danas nam svaka fukara pisa po drzavi i narodu
Pod hitno Bećiroviću dati da pročita Dejtonski sporazum. Iznenadiće se kad vidi da RS ima što se Srbije tiče i daleko veća prava nego što su tamo neki "sabori"...
Pod hitno Bećiroviću dati da pročita Dejtonski sporazum. Iznenadiće se kad vidi da RS ima što se Srbije tiče i daleko veća prava nego što su tamo neki "sabori"...
Ukratko ; Bećir njemu; da je neprihvatljivo to što rade Srbija i RS, a Šmit njemu; nema veze, neće ništa bit... E TAKVA POLITIKA NAS NEĆE DOVESTI DO POVJERENJA!!!
Jesi li apel uputio?