Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEK SI NAM REKO, evo imam i ja: Nebo je plavo. Ko vise ne zna da su nam politicari zadnja govna, smece i paraziti ljudskog covjecanstva, samo ne smije narod da ih lincuje zbog "nacionalnih vitalnih interesa".
80 % ovih nepismenih,nekulturnih,glupih,nacionalizmom nadojenih Bolešnjaka,Srpa i Levata(Hrvata) zasluzuje upravo ovakvo stanje. Nije valjo tito eto valjaju ALija Franjo i Slobo
Zaista niko ne može više 'rati od ovih kvazi profesora!
@Miralem Šupak ŠUPAK,ovaj ublehaš jel' nešto rek'o što narod ne zna?Lahko je pozivati na rušenje vlasti ali je problem šta onda?Imali smo priliku rušenja vlasti u Ukrajini,Libiji,Siriji, ............ pa šta se desilo? ŠUPAK! Ti očito ne kontaš da uvjek ima goreg od goreg!!!
neka neka... da bogdo narod ne imao sta jesti.... ko ih beje
Za razliku od drugih kod mene u SBB-u sve sposobni, doduse i bogati ali sam ja to sve podijelio ljudima iz vrecice koju sam donio iz rodnog Gusinja. Cak sam kad su poplave bile dva vozila vode podijelio i cak kameru kupio da to sve snimi.
mislim dase ovi politicari u federaciji mojim zabraniti rad i bavljenje politikom i svesti politiku na par ministarstava a ostalo neka ide svojim parama gde zeli jel nakralisuse daim unuce nemora da radi.cekaju dejton teska vremena a bosnjacki narod nema vise sta da izgubi ni da da
Kratko, jasno, koncizno i što je najvažnije tačno do u tančine. Izlaz?? Bojim se da smo do daljnjega od svih (EU, SAD, UN,...) prepušteni sebi (čitaj:njima - političarima)
Ovce su za ŠIŠANJE , a stoka za KLANJE
Opet Klix potpaljuje. Kao prošle godine kada je gorilo Predsjedništvo BiH.
To ce opet goriti samo ako ja izdam naredbu svojim kuririma na terenu. Za dva smrka oni ce zapaliti pola BiH.
Gospodine Basicu, cestitke na smionom izlasku u javnost sa cinjenicama koje se guraju pod tepih, pogotovo kad su u pitanju profesori, i generalno zaposleni(takvi na vlast nemaju primjedbi jer se smatraju uhljebljenim). Recenice su konstruirane kvalitetno, i svaka je na svom mjestu, i svi mi koji smo ponizeni od vladajucih struktura, a i onih koji su izglasali njihovu mogucnost da ucestvuju u vlasti, smo prestali cak i po forumima apelirati na promjene..doveli smo se u stanje totalnog hendikepa da bilo sta ucinimo, i sve nabrojano pocinjemo smatrati, u danasnjem sistemu vrijednosti, prihvatljivim. Ovdje je neophodno mijenjati SEBE, covjeka, pojedinca, individuu, osobu koja bi trebala izglasati borce za svoja prava...to je naruseno, i ostat' ce takvo. Elementarni problem ovog drustva je niski stepen inteligencije, obrazovanja, i generalno edukacija, tako da ja to idealan teren za manipulaciju, i stanje u kojemu se vec 20 godina nalazimo. Respekt za rijeci jos jedanput, svaka je na mjestu
Ja bih za komsiju radije katolika iz Konga nego muslimana iz Maglaja
To je lako, odes u Kongo konju jedan...
Zelis crnca aa:)?
Sve znamo ali nam je lijepo da mrzimo i da nas gaze pa glasamo za iste. Ludi smo.
Mene više sve boli, al apsolutno sve kad čitam ovakve članke. Pa ljudi moji, 2015. godina je i ova priča se ponavlja još od 99 ili tamo nekad ne pamtim ni ja više... Svake godine apsolutno iste analize, iste priče, isti problemi a narod i dalje radi ISTE STVARI. Ma neću da psujem ali stvarno ja ovdje u ovoj državi više nikoga ne žalim, apsolutno sve što se dešava, dešava se uz odobravanje šire narodne mase koja svaki put iznova podrža jedne te iste na izborima, prema tome UŽIVAJTE U ONOM ŠTO STE SEBI STVARALI, i jedni i drugi i treći i četvrti i peti deseti.
gdje su ti bosanski studenti gdje je mlada generacija ugledaj te se na srbske students kako pisu peticije vladi za srebrenicu dok nasi samo sute nema promjena sve dok mladi se ne pobune sve revolucije su iznjeli mladi to zapamtite cak I u Titin vaki nemogu penzioneri nista tu da ucimr oni samo izlaze na izbore
Interesantno, gradjani sve to znaju, samo ne znaju kako da promjene stanje. Lopovska elita drzi gradjane u nacionalnim torovima koristeci religiju i nacionalnost. Pa, dovojno je pregledati bilo koje novine i znace te kome su "naklonjene" I tako se "hrani" narod. Kazu kakav narod takva i vlada.