Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OMG koji besposlicari. Ko god kaze da se bori za "prava svog naroda" ustvari se bori za prava vlastite guzice. I ovi samo supljiraju i zive na tudjim jaslama.
dobi muki od mtel vlade 60 hiljada maraka 2018, ev sad mu gavrilo i plac sredio, to trojka
morete vi fgrčići minusat do mile volje,al to vam je istina,zato ja velim u Sarajevu hvala Bogu crveni izumiru,sad dvije nijanse zelene imaju 75% glasova
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otkad je hafiz akademska titula? Ja znam da je ova "institucija" privatna igraonica Muamera Zukorlića ali barem pokušajte biti ozbiljni.
2018 mtel vlada tj. gavrilo 60.000 marki građana KS poklonio mukiju,evo sad mu i zemlju neku daje
To je najveca titula
Danas SANU, sutra BANU, samo neka zivot ide....
Sta je ovo neka ulema?
Nemojte vi nista nanavljat, takl vam Allaha!
Samoproglasenk bosnjacki masoni 😆
Ja imena, titula i govana. Samo da spasu Baketa i njegovu kobilu Sebiju. Ubijate nas respiratorima koji ne valjaju a vakcine ne nabavljate nego prosite. Sadake tražite a glumite državnike. Pljujem vas stoko!
Ja imena, titula i govana. Samo da spasu Baketa i njegovu kobilu Sebiju. Ubijate nas respiratorima koji ne valjaju a vakcine ne nabavljate nego prosite. Sadake tražite a glumite državnike. Pljujem vas stoko!
Odgovor SANU-u 😂😂😂😂
Još malo pa će i po mjesnim zajednicama da se osnivaju Akademije nauka i umjetnosti, a nigdje ni nauke ni umjetnosti na vidiku. Žalosno je da poslije 2 škole pod jednim krovom imamo 3 nacionalne akademije i akademiju BIH. Tako BiH sve više postaje prazna ljuštura bez suštinskog sadržaja a to bi akademici trebalo da vide.
Sve vam je bosnjacko al bitno je da pricate Bosanski. Cudo i akademiju nauka niste nazvali Bosanskom bez i jednog Srbina i Hrvata u njoj.
Oj moja majko, šta je ovo? Umjesto da jačamo bosanske institucije i ANU BiH, mi pravimo novu fildžan istituciju. Zukorlić neki naučnik? Bolje ga provjerite da nije kojim slučajem srbijanski špijun...
Porušite Tibru, kaznite one koji su je odobrili i napravili, dajte stanove ljudima koji trenutno tamo zivotare, i tu napravite sebi sta hocete
u prevodu kvaziakademsko društvo islamista bosne
Kakav je to logo 😂 Prvi rexultat google searcha za free vector minimalist logo png
svi za jednog, jedan za sve, poturchene bahlije! u rezervatu sad su svi poturcheni izrodi!
Jao vidi ih 😹😹😹 hahahahahahaha zayebali su patuljka koji nam je pričao 🤣