Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj osjecaj kad te organi pravde reketiraju. Nisam siguran da to jos samo ima u nekim africkim zemljama.
Hahah, ovdje je sve pogresno, od A do Z, od lose gramatike ("obzirom" ponavljaju u istoj recenici) pa do same drskosti da traze novu uplatu, a sve je uzrokovano vlastitom nesposobnoscu.
Kad seljacine dodju na vlast sve je moguce, Ne mislim na skolovane ili disciplinirane koji imaju 'blentav' nacionalisticko-seljacko-narodni smisao zivota, niti doktore nauka koji neznaju razlikovati dobro od zla, vec da trebamo normalne-dobre ljude, koji su sto se kaze spusteni na zemlju i rade stvari kako treba bez licemjerstva, apsurda, i lijevih odluka. Nacionalista na celu drugom je kad tad nacionalista i dzeparos samom tebi. Lopov drugom je lopov tebi.
Pa sta vam je tu cudno? To gradjani stalno dobijaju opomene da plate racune koji su vec placeni. Najvise problema imaju u BH Posti gdje ocito uposlenici za salterom uzimaju pare, ovjere racune ali ih ne protokolisu vec uzmu sebi pare. To je konstantan problem mnogih gradjana koji imaju uredno placeno ali nema uplate iz poste.
Direktor poste na zalbu vise gradjana na uposlenika kaze sljedece, pa ne mogu ja otpustiti radnika sto je par puta to uradio
Dodikov blentitet...
Ovi sudovi u BiH su katastrofa, oslobadjaju kriminogene politicari, a mrcvare obicne ljude.
Fin razlog za azil u nekoj eu zemlji. Ustvari, fin razlog za kolektivno iseljenje.
Najgori sud je banjalučki osnovni, uplatis depozit u izvrsnom postupku za prodaju, prodaja se ne održi, depozit ne vraćaju po 6 mjeseci.
ako im nisi podoban (nacionalno, stranački), ako te i proglase kupcem, uplatis preostali iznos i oni stave zaključkom sve van snage… nemaš se kome zaliti…
I iznad šefa ima šef. Zalba - tuzba i cao. Ako poatoji validan dokaz da je placeno, sta nekoga briga za nemogucnost pristupa racunu.
Da, ali otkud ti dokaz, trebas cuvat uplatnicu neku 5 godina da slucajno budale ne bi izgubile trag da si platio. Zamisli ti ovog bezobrazluka, hajde plati ponovo, ovi drugi su zajebali.
Budžetskim uhjupima fali para plati opet
Stvarno?! 😁😁😁😁😁😁😁
Aaahahahahahha