Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oteše nam državu pred očima Završićemo kao palestinci
Eh da je Palestincima jedno slobodno Sarajevo bili bi presretni. Da nenabrajamo jos Tuzla, Zenica, Mostar, Gorazde, Bihac i jos 40 gradova i stotine sela...
I gore od palestinaca
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
F a š i s t i
To se ne moze zabraniti po ustavu drzave!
Četnichka posla!!! Ovo Ustavni sud i državne policijske strukture treba da rješavaju… ako treba i da obezbjedjuju!!! Nije Mup smrdske iznad njih!!
Opet u ilegalu kao nekada pa sve ispocetka! SMRT FASIZMU!
@Bossnna Zar ne znas da je Alija Izetbegovic 3 Marta proglasio Bosnu nezavisnom. Od cega ti racunas matere ti? Zadnjeg dana glasanja prije nego sto se uopste znalo odluku?
Ne postoji drzava u rs, a da li postoji i u drugom dijelu, korupcija, kupljeno sve zivo, institucije obezrijwdjene, sve obezvrijwdjeno
Svetosavsko,genocidni fašisti boje se mrtvih partizana, e sad zamislite kako se boje živih LJILJANA.Prpa,prva,fašisti.
Plaćamo ih našim PDVom , da bi se mogli zapošljavat u federaciji i dobijemo 🖕🏻 za to !
Ne trebaju nam komunisticki praznici, ne ovisimo o priznanje od komunista ni srba. Treba slaviti 3 Mart kad smo se rijesili tog prokletstva.
Šta je sad Nikšiću oni su vaša brača.
Al im ga zavukoše.
bas mi je drago... SDP je dobio sta je i trazio. SPD moze samo u federaciji egzistirati i to iz jednog jedinog razloga a to je razvlashcivanje Boshnjaka. I da sve bude jos gore SDP su i birali uglavnom Boshnjaci. Nadati je se da ce iz ovoga biti izvucene pouke i poruke.
Neka se ravnogorci mogu skupljati bando neopjevana!!! Vidi ti fakina!!
Dedera nam jos vlaha namaknite da kmetuju po vecem entitetu. Hrani pseto da te ujede. Umjesto da ih se otpusti pa nek placu Dodiku za kredite, stanove, kuce, hranu... Oko za oko, zub za zub, uvijek bilo! E, glupi Bosnjo!
Ništa novo. Uskoro će opet rušiti džamije i katoličke crkve, stasali su novi ‘eroji.
Fino je 3ojka relaksirala situaciju
Diktatura Dodika Jadna si ti drzava BIH A jos jadniji MI koji prezivljavamo ovdje