Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........ bake,naljutiće ti se vojvoda,ne moj poslije da mu trčiš i da se izvinjavaš!!
preklinjem te da prestaneš pričati..vozi svoje aute, hodaj po svijetu, uzimaj pare, obuci se u zlato, eto ti sve, samo, molim te, nemoj više pričati..nepismen si, glup si, mali si čovjek, a još veći ne-čovjek..ostani u svojoj fotelji sve dok ne crkneš, neka te u njoj i sahrane, ali samo nemoj više ništa pričati, sramotiš mene, moj narod i moju državu, kukavico..jaoooj, kad se samo Vučića i tebe sjetim uz "Sarajevo, ljubavi moja" u centru Beograda, čini mi se gore nego granate '93
@elvira ""samo Vučića i tebe sjetim .... čini mi se gore nego granate '93"" Ha,ha,ha....nasmija me do suza....
Bake nista nije preuranjeno, prihvati prijedlog, i dosta vise igre zrtve i zlocinca. Takva politika nas je i dovela na dno egzistencije.Sve se lijepo zna i sta sada hoces?
Edinl ako nemas sta pametno ovde napisati ne lupetaj.Pametniji si kada cutis.Ocito da ne znas sastav bivse drzave sto se tice nekih stvari a nisi ni procitao moj komentar.Ako nemas ustav bivse SFRJ ja cu ti poslati pa ga procitaj a sto se tice JNA i tvoje price o raketiranju ona je bila letitimna sila na prostoru SFRJ i njeno angazovanje moze da odobri savezni sekretar odbrane.Ako si sluzio tu vojsku onda bi trebao da to znas.
Milanovic ostro i kulturno odbio prijedlog,u jednoj recenici sve rekao.Bravo za CRO. Nisam simpatizer ni Bakira, niti SDA,ali mislim da ga previse kritikujemo. Ma kakva god nasa vlada bila losa i sa puno mana , treba im pomoci i pruziti podrsku.Nije lako boriti se sa onim demonima iz vlade Srbije.
POMIRENJE KAD SE UKINE RS.....TAD CU OTKOPATI CIJEV I BACITI JE ....SVE DOTAD ....NEKA JE.....
O kakvoj vi to agresiji pricate.Izmisljate neke nebuloze.Ne moze regularna vojska biti agresor nego samo neko izvana.JNA je bila regularna vojska a ne neka paravojna formacija.Nikada nece proci ta teza koju proturaju neki iz Sarajeva s ciljem skupljanja jeftinih politickih poena preko ledja naroda.
JNA je 90tih bila cista Srpska vojska
Edinl ocito da ne znas sta je bila JNA a verovatno nisi ni bio rodjen u tom periodu kada je ta vojska postojala.Nije tacno da je bila iskljucivo vojska jednog naroda jer je tada bila drzava koja se zvala SFRJ znaci drzava koja se sastojala od 6 republika tj 6 razlicitih nacija.Ne moze se korigovati istorija Edinel podvaljujuci laznim tezama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo 15000 za posao, imali jedan
Sine bakire, ti si obocni sonjo. Trebao si ga diplomatski poslati u pm. Nisi ni do clanaka svom babi. Nemas ti pojma!!!
Riđobradi, ponjamke ti se u dubra . . . mrš u narodnu banku, pitchko podrumaška !
dosta je reko nemora sve da se kaze
tri dana mu trebalo da smisli neki odgovor
Svi kategoricno odbijaju ovu najnoviju podvalu SANU samo predstavnik Bošnjaka kaze kao moglo bi.Fuj,yebem li vam pleme petokolonasko,izdajnicko,poltronsko,jugonostalgicarsko,srbofilno.
ja čekam onih 100 000 radnih mjesta prođeh godina dana a ti nisi zaposlio 12500 radnika bruka Bake sram te može biti
zaposlice one koji imaju para da plate poso
zaposlice partiske radnike ( brzo se upisujte u SDA)
i ovog je lika vise dosta mislim da se i rodjenoj majci vise ogadio
dobro si primjetijo da je referendum vucicev prjedlog
nije Vucicev, uvjek i iza svega stoji SANU , pravi kreatori velikosrpke politike i genocidne tvorevine RS ( svi zaboravljaju puni naziv koji se koristio s pocetkom rata , Republika srpska Bosna i Hercegovina )