Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da naš r.a. Alija zna kakvo je kopile napravio , taj dan bi vazdan drko
Koja je razlika izmedju Alije i Milosevica???Za mene nikakva.Direktni akteri ratnih strahota a ni jedan od njih nije osudjen...Velicati jednoga a drugoga prozivati ne ide ruku pod ruku.A da na Franju sam zaboravio.Njemu se i spomenici dizu!!!
@janjicarML .. ideološki nikakva, suštinski bitna. Slobo napado , Alija se branio
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Takooo je! Trebaju nam pune dzamije a prazne i naputene fabrike. Po mogucnosti i kakav vojskovodja na celu da nas povede u novi rat, hebem li vam majku
Da nije izabran fikret abdic alija bih bio prvi posto nije izabran prvi je timac mjesto predsjednika drugi je komsic
Čuj, svaki put je po izlasku iz zstvora postajao šef ili direktot. Kako je dobivao uvjerrnje o nekažnjavanju? To je prvi uslov za bilo koje radno mjesto.
i Tito je, pa šta...
Bakire, j... ti Alija mater u p....
Hantraga obicna, ostace u istoriji upamcen kao najnesposobniji vladar u za 1000 godina postojanja Bosne
Kakav je on mislilac, priblizavao nas Iranu, Turskoj u ratu. Te zemlje su nam samo dovama mogle pomoc....STavrna politicka moc je bila u Njemackoj, Americi itd.... Hantraga obicna, ostace u istoriji upamcen kao najnesposobniji vladar u za 1000 godina postojanja Bosne
Zbog tog metuzalema najbrojniji narod (Boisnjaci 51 %) zive na 24 % teritorije BiH...
Svaki politicki potez koji je povukao ovaj “ mislilac”, bio je pogresan . Stavio se sam na celo jednog naroda, koji ga nije izabrao, i poveo ga u propast .”Spavajte mirno, rata nece biti.”, rekao je dan uoci pocetka agresije. Ili je bio glup ili je bio izdajnik. Jedno od to dvoje jest, ali mislilac sigurno nije.
Rahmetli Alija Izetbegovic, prvi predsjednik i utemeljitej drzave Bosne i Hercegovine je bio GROMADA od covjeka. Lahka mu nasa zemlja Bosansko Hercegovacka.
Da nije bilo Alije BiH danas ne bi bila medjunarodno priznata drzava nego bi mozda bila pokrajina u velikoj srbiji a Bosnjaci bi bili u toj velikoj srbiji gradjani 10 reda.
Pusti Aliju rahmetli Bakire.....gdje si na evidenciji za učešće u odbrani BIH
Pricas li drugu Titu ili rahmetli caci,kao da si zamjenio teze...
E tugo moja, neki lansiraju rakete za Mars, a mi jos o Aliji i alijinom pricamo.
Ti si br 1 ,nije Alija , ti Crna ruka Bosnjackog naroda od 92 godine !!
Kao mislilac bio je obicna dreka, a u zatvoru...