Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni SDA bot
Vama samo dragi Allah dž. š. može oprostiti za veleizdaju i davanje IZ najvećim dušmanima BiH - SDA.
hoćeš reći zelenim izdajnicima koji su prihvatili i potpisasli UGOVOR IZMEĐU DRŽAVE te Katoličke i Pravoslavne crkve A NISU sa IZ! zeleni izdajnici sjeme im se zatrlo izdajničko zbog prodate REVIZIJE i kostiju ubijenih
kakav smrad fui
Oprasto bi i ja da mi je plata ko vama. Samo "klepate" a palamudite od dzume do dzume i od bajrama do bajrama.
Lopovima koji kradu od sirotinje nema oprosta. Lopovima smatramo SDA mocnike , merhamet i Islamsku zajednicu.Prestanite krasti i pocnite bastiniti tekovine islama lopovi
Halalitel vi nama što nam ove godine ne napuni smo kasu vitrama i zekatom.? Valja vas se opet vozar u istim autima i nema povišica plate u IZ.
Fatmir Alispahić ih je*e,ne vadi
Oprostiti onima koji sebe predstavljaju velikim Bošnjacima, a opljačkali drzavu, privatizovali za marku fabrike i radnicku klasu napravili sirotinjom, pokrali humanitarne pomoći, pokrali povratnike, obogatili se na račun nacionalnih huškanja e to ne opraštamo, takve treba hapsiti a ne oprastati im.
zaboravljaš NAJVEĆE IZDAJNIKE PRODAVAČE REVIZIJE! sjeme im se zatrlo izdajničko
Ja sam se od vase vjere oprostio, jer vidim da je tu najbitnije da te netko vidi kako ides u dzamiju
tvoja vjera je bitna SAMO TEBI! Zaboli te briga kako drugi ocjenjuju tvoje vjerovanje! SAMO JE JEDAN KOJI OCJENJUJE I VAGA! Koliko po damijama ima vijernika i hadžija koji ne pričaju s apola svoje famelije? SVOJU VJERU DRŽI ZA SEBE i ne dopusti drugima da ti je kvare!
Zar nije mogao reći svim muslimankama i muslimanima, našim sestrama i braći... Iz poštovanja ženskom spolu.
Jedno te isto ... hajde malo progresa, Allaha ti.
Vakcina protivnici okrenite se prema pametnim ljudima
Svake godone ista poruka. To mi efendija svi znamo, idi u parlament reci njima. 😆
Cuj ovog lopova, ns oprastam ti ni marku ukradenu preko kriminalne organizacije IZ!
odgovorite na finansijska pitanja koja su vam nedavno postavljena, budite transparentni.
Vratite Cerica