Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH 100 % zarobljena od patriot-vjerske mafije !! Ovo samo nato moze osloboditi, spašavaj se ko može !!
Backovic je silovao maloljetnicu pa je jadnica morala povuci iskaz zbog pretnlji njoj i roditeljima...
Pozadina cijele price je da je Švrakicima ovo bio posljednji voz, 2014. godine da utope ministarstvu one stanove u Vogošći jer drugi ih nije niko htio kupiti. Ti stanovi su izgrađeni od Hypo kredita koji Švrakići nikad nisu vratili u iznosu od oko 16 miliona. Poslije ovoga Heta im je zaplijenila ove zgrade na ulazu Vogošću.
Samo Zaima treba pitati za stanove u velesicima,odakle toliki stanovi na imenima djece,njega i clanova i to barem 5 stanova u jednoj zgradu
yebo ti fuad mater nenu svoju
Slušao sam razgovor dva ahbaba, para nema :)
I šta će sada revolucionarno dogoditi? Kao i ranije: tresla se gora, rodio se miš! Ovakve vijesti služe...čemu? Sjediće oni i dalje tamo gdje su i do sad sjedili, a fol se sve transparentno prikazuje narodu, ko je od ovakvih natpisa i sličnih objava imao koristi, ili ko se postidio pa dao OSTAVKU ili se odrekao fotelje?
Smece u svakom smislu, lazni patriota, klasicni mulhator i lopov kojeg je rat ucinio bogatim. Gledam ga po Dobrinji ganja maloljetnice koje su socijalni slucajevi i seksualno ih iskoristava, koristeci njihov socijalni status. Prljav si Zaime, kao i KOSOVAC Sefer sa kojim si u interesnoj vezi, a i jedan i drugi ste smetljari kao ljudi u svakom smislu. Dzaba krades i saljes lovu sinu pederu, koji je na bjelo i naocale bogatstvo potrosio.
Zaim je jedan od mnogih SmraDova koji promijene stranku ali ostanu ono što jesu i što piše.
Lopina iz CCG kojoj je BiH sve dala, svetrovao u ratu i cin brigadira dobio, brat mu pokrao Narodnu banku, nakon rata milione uzeo u privatizaciji nas Zaim od milja Zagi. Sve mu djaba ima sincinu koji je GEY, i koji je kroz nos od objesti provukao desetine hiljada Eura bjelog, sto je pokrao sad vraca, a sina Fudu jasu. Nampadne mi DZEKNA serija snimana u Zaimovoj djedovini, kada silju Misu paket i lovu vani, tako i Zagi salje da mu malog jasu, a zena bolesna, djaba telekom, ima Boga Zaime
Zaim,borac protiv kriminala...
@AQmega15 lici nije da nije..
Medicu, cekam te
Zaime torbicom ga
Zaima po jajima
A "istinoljubivi " Zaim i tovljeni krmak -dezerter Švrakić inače mjerodavni.
@festivalahaha Ja sam đikane ubijao iz zabave.Nije tad bilo kompJutera .
Nekad i sama slika govori sama za sebe te je i nije potrebnokomentarisati
Danjsko??? Beeeem ti godinu!
eeeeeehhhhh.......big brother is watching you...pa izvuce iz rukava kad mu treba