Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džabe ti pitaš lopovčinu išta. Slagaće......Dakle, imaš rok od 10 godina za reviziju tužbe, a ti se par mjeseci prije isteka roka sjetiš da bi mogao pokrenuti reviziju. Onda shvatiš da nemaš legitimitet tj. legitimnog zastupnika. I šta u toj situaciji zraditi? Kao i obično, laži narodu!
Aktuelni kriticari na budjetskim baterijama...
EH SADA SE TREBAMO ZAVALIT U FOTELJU NAPRAVIT KOKICE I LAGANO CEKAT NA NASEG VELICANSTVENOG BOSNJACKOG KRMKA HARISA ZAHIRAGICA DA OBJAVI POST GLEDE OVE TEME U SVRHU BRANJENJA NJEGOVOG POGLAVNIKA, BAKIRA IZETBEGOVICA, KOJEM SE SVAKODNEVNO ULIZUJE U PAKSU
Asfaltiraj i sređuj kanalizaciju krupna politika je za pametnije.
Babić, a muslimanka? Ma daaaaj 😂😂
Samo sa Amrom naprijed!!!Gazi lopove Amra!!!Apolitican sam i nisam bot ali vidim sta zena radi...Djela su itekako vidljiva,a ovi mahalski komentari protiv nje su za nepismeno glasacko tijelo SDA...
@Mitomen2 ja cu ti nesto reci... "navalila se Lila na Halila"... nezna se go je gori... ona ili Bake... ali vlast slatka...
Bosna će konačno prodisati tek kad se oslobodimo spletki ove izdajničke vlaske falanke u formi familije izetbegovic koji du uzrok velike štete državnosti koju trpi Bosna. Izdajnička spletkaroška skupina postavljena od sanu iz srbije. Što prije ih se riješimo bolje zaBosnu.
Dama kao ubradjena a nasminkana : druge muslimanke to ne cine, osim nasih koje jos nose i visoke potpetice sto "nije dozvoljeno istinskim vjernicama.Hoceda joj opadne kosa pod maramom. Iskazano nije lose!
@Azura Parisic koja glupost
Nije ni čudo što su se usporotivli primanju migranata iz Bihaća.
Eh Amra, ti kao da si od jučer i selektivna si kako vidim, problem je samo kad si ti u pitanju. A Hamo 1993 g, nije za straže ispred komande ili ispred logistike, dobar je za kopanje rovova na prvoj liniji ili za sijanje mina ispred prve linije. Poslije rata? A tada je bilo još zanimljivije: nije ti Hamo provjeren,'' ne ide svaki dan na džumu'', druži se s onim ''srđanom'' a djeca mu ne idu u mekteb.. E tako ti je moja Amra ali glas se diže ne samo zbog ličnih interesa.
Dva drugara /On i Ona/ nikad dosta državnih para.SDA škola za oba diplomca.Manipulatori uz podršku likova iz IVZ-ea.
Pitaj dodika
Ova mafijasica vedri i oblaci po Visokom, reketari ugostitelje i zaposljava svoju familiju. Selo zavladalo gradom a Visoko je postalo veca kasaba od one za turaka, i sad je kao protiv nekoga, kao ona ce voditi nekoga u Evropu ... jasta ces.
Visocanima najgora nocna mora "selo zavladalo gradom".
Da ne pricam o donacijama koje je Visoko dobilo dok je ona na vlast, mozete misliti donacije, a nisu bile pokradene, Altindag Centar (kino dvorane), dvije medicinske ambulante, donacije opreme za Vatrogasce. Zena koja normalno proseta gradom, koja ne vozi auto od 100.000,00 KM.koja i dalje zivi sa jos dvije porodice u porodicnoj kuci. Bravo Amra.
Njen jedini “problem” je sto nije vise podobna za SDA, pa na svaki moguci nacin iskazuju govor mrznje prema ovoj GROMADI od zene, ne mogu vise svoje lopovluke sprovodit po Visokom, a vedrili su i oblacili. Zena koja je SDA potopila na izborima, jos joj nisu to oprostili.
Ovo je zena koja je Visoko preuredila, zamislite sprovela vodu ljudima u 21. vijeku, sto niko prije nje uradio nije, sramota. Kriva je sto je asfaltirala, sto je od rugla napravila setnicu centru grada, sto je rasvjetu promijenila, sto je turizam finansirala.
Naravno da nije iz svog dzepa, ali isto tako nije stavila u svoj dzep, nego je ulozila i infrastrukturu, sto prethodno nije uradjeno.
@heyya ahha... sto ne ode onda Amra do na Sebilj u Visokom, da vidi onu „ljepotu“...? Ljubicanstvena... kad turisti sa piramide na Sebilj sidju - od pustosi, rugla,, i zatvorenih radnji, Zanatskog centra i “ljepote“ mislis da su mozda u Banglades dosli misle da su u 1919 godinu se vratili... ni Amri ni SDA nije maslo za Ramazana, vjeruj mi
Džabe ti njemu pišeš, neće ni pročitati.... podržat će poltrone, logično....
Ko si ti da se obraćaš Bakiru na taj način? imaš svoju zajednicu i tu imaš pravo pričati
@mikser123 LOL, vidi jos jednog podobnog, hoću reci priglupog.