Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ GRAS JE KAO ALUMINIJUM NIKAD NEMAJU PARA A PLATE DUPLO VECE NEGO U CENTROTRANSU.
Aluminij! 👍
@Andy. Marinija.
Evo vam primjer autobusa kojem su u Grasu skinuli klimu. Nema sanse da ovaj bus dolazi bez klime. Zar nije moguce ga zakaciti za drugi bus i odvuci sa sina.
@damir02 nemre i klima i 200 portira zaposlenih, valja se odlučit za jedno
Pa što ga niste sklonili. Ili nema niko pametan u Sarajevu da to skonta.
Jutros je prvo javljeno da je u pitanju Centrotrans autobus, sad se ipak ispostavilo da je rijec o GRAS-u. Kompletan tram saobracaj je bio zaustavljen, dok se gospoda iz doticne firme dogovore koga da posalju da makne pokvareni bus. Firma na nivou...
pa zar je moguce da se desi kvar na ovako savremenom voznom parku jedne od najuspjesnijih javnih preduzeca u drzavi?
Rođ
U ovu firmu ulagati je bacanje para. Šteta što se to i dalje nastavlja.
Sad ce SDA izdati saopstenje za javnost gdje ce napast trenutnu vladu da je nesposobna, pronadju se oni uvijek u ovim kriznim situacijama tipa zacepljene rupe na zidu ili evo pokvarenog busa kao spasitelji s neba, a kad treba izglasati u vladi stopiranje kriminala, svi kolektivno su protiv.
E kad se komercijala pocela kvariti nema dalje.,
Boze dragi ovi samo cekaju sekundu da bi prekinuli saobracaj, naucna fizika je pomaci autobus sa sina malo u stranu, s obzirom kakvi strucnjaci rade u GRASU onda jeste.
DonaciJA
Nek vozi na felgama ;)
Mogli su putnici malo ga pogurati i skloniti sa sina
Ma hebes ga nek stoji tu, nije neka zurba.
izmjestite sine oko autobusa.
A Vi, kako te?!
Hoce da bude na televizor? 😂😂🖕🖕