Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba zabranit prenošenje ovakvih vijesti na dnevnoj bazi, izludićete nas
Isto kao za Koronu Dan nakon sto se prestalo pisati o toMe, raja dahnula Ali onda dva dana poslije poceli pisati o Rusiji
Tako je samo glavu u pijesak i nista se lose nece desit
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neisplati se nikom od nas ratovat
dosta bolan klixe te propagande pa nismo s marsa pali. de objasnite mehanizam kako bi Rusija mogla (bez zapada) da zapali Balkan. Jedino ko je sposoban da izazove rat je upravo Zapad - ima i moć i mehanizme, isto kao u Ukrajini.
@copy cekaj Zapad je izazvao rat u Ukrajini? TO SI NA PTPCu cuo?
Da, Srbija će ući u rat samo zato što joj Putin to traži, kakvi mozgovi sve postoje...
Bolje vi pazite na svoje drzave, u Bosni se nikom ne ratuje. Bosna ima problema sa korupcijom i burazerskom politikom, ostalo je u redu
Analiza ima iste rezultate zadnjih 100 godina, Proruske pomame is naseg okruzenja ( Srbija, Dudluk , Draza Milanovic…) hoce da kolo vode na tefericu u tudjem selu.. E ne moze. A sad EvropA, stara murva je svoju nespremnost da pomogne pravdu sto puta pokazala… ovo sto pomazu Ukrajini to je samo prpa za svoju buducnost.
Mi smo spremni za sve. Kad ste nas ubijali 92ge niste znali da smo sjeme i da ćemo narasti sada znate
uvijek su upravu vec preko 100 godina veliki broj politicara naucnika itd np iz njemacke velike britanije itd srbi su jedini evropcani koji neznaju dje im je mjesto
Mislim da nas ovo ne treba plašit. U svakom trenutku 100 hiljada ljudi je spremno.
Činhenice su detektirane. RS je ruska gubernija, a Federacija Tursa i Saudijska centrala. Hrvati moraju misliti na NATO i EU, jer drugih prihatelja nemaju.
Abd da se rješimo genocidaša za sva vremena.
Strahuju ovako onako, a clanstvo u NATO-u moze preko noci biti zavrseno da hoce?! Mrs "zabrinuti"!
mogu nam ga rusi a i ovi njihovi kuriri samo dobro p.....t
Pa nemaju samo Srbi slavensko naslijedje, vec i svi ostali u BiH 🙄
Slaveni Rusi i Srbi su pokazali svoje namjere prema ukrajinskim i bosanskim slavenima.
Bonske ovlasti su rješenje da se krene s mrtve tačke. Mehanizmi postoje, treba ih koristiti. Evropa mlitava i neodlučna po običaju. Hapsi bagru lopovsku.
Treba prvo nac bdale koje ce ratovat
Da hoce,amin boze,samo zbog kilavog zapada,koji samo nesto konstatuje,izvjestava,apeluje,a i budala vidi ko su ruski igraci na balkanu......
Cuj zapad strahuje, pa taj isti zapad je dejtonom Rusiji dao 49% teritorije BiH na raspolaganje.Al izgleda da je islam idalje veca prijetnja Evropi od Rusije.