Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti care, al‘ hajd‘ svega ti, sklopi te satore u Austriji i ugosti te „izbjeglice“ tamo!
A gdje su BRAĆA Turci?
Baš su se namučili
Malo ste donirali za vrijeme poplava pa daj sada jos satora. A puni magacini kod Solaka. Samo mu dajte materijala da se slika a on ce to da koristi u privatna druzenja kao i do sada. Drzava puna objekata i neperspektivne imovine a vi narod u satore ...bravo svi zajedno
ma jeste se pretrgli i ja sam mogao to donirati. 50€ dan po osobi tražiti ili otvoriti granicu pa nek idu u EU ili gdje im je volja. Ko hoće u BiH da ostane, kamen neka tuca za auto puteve na minimalac. Čuj još kontejnere da im kupujemo.
Ko je kriv za migrante neka idu njima ,Amerika br.1 ,pa zapadna Evropa ,a ima dio i ruske krivice .
Koliko vidim da su samo u federaciji izbjeglice!? sta je sa Rs_om.? Ocito se visi da ovi u smuskoj jos nisu navikli na multieticnost.
Nisu to izbjeglice nego momci koji mogu volu rep iščupat
Zdrava radna snaga i treba u evropi
Evo naznake da smo se "prodali za siću" i pristali da se ovdje otvore kampovi za ove peksinove. Nas tjeraju u Njemačku da radimo i tamo zarađujemo za državu a da od tih para oni daju siću da se ovdje ovi uhljebari peksini hrane i smrde. Dobro je babuka Erdogan rekao Nema prijatelja u zapadnoj Europi. Nama je i Putin veći jaran od ovih demokrata.
*ebo vas satori, dajte nam u parama .. :/
Znači počelo je
bolje Khurza da smjeste tamo
Veće kutije sa onim zaplijenjenim LG telefonima. Ja bih ovo Kurcu vratio.